Midsommarafton!

Idag skulle jag kunnat gjort precis vad som helst för att sluppit vara mig för ett dygn. Jag har haft så himla ont idag så jag har tryckt i mig smärtlindring men ingenting har tagit! Fuck min mage. Eftersom jag mått som jag gjort den senaste veckan, och eftersom jag mår sämst idag, är jag så tacksam att jag har världens bästa mormor och morfar som jag njuter av att vara med. Vi har haft en väldigt lugn men supermysig midsommarafton! Hade jag vetat att jag skulle fått hjälp på sjukhuset om jag åkt in hade jag gjort det. Men att sitta där i väntrummet på akuten i 5 h för att sedan få standardkommentaren "åk hem och ta alvedon och försök sova så känns det nog bättre imorgon" känns så himla ovärt! Jag får hoppas att jag kan somna iaf. Mormor, morfar och jag har varit ett riktigt dreamteam idag. Love you soo much! 






Det blev inte så mycket kort knäppta idag. Vi började dagen med frukost hos pappa. Kl 11.30 var det lunch i sommarstugan. Kl 13 var det dans och firande vid hembygdsgården. Sen grillade vi och åt god efterrätt. När alla åkt hem bestämde vi oss för att åka och lyssna på lite musik och sång. Trevligt! Nu ligger vi nedbäddade alla 3. 



Här är lilla Adina. Min kusin som kämpar och kämpar.. Idag har jag sondmatat henne två gånger. Vad hon ska behöva gå igenom.. Stackars liten! 

Hoppas alla haft en bra midsommar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0