Gös!

Vid lunchtid hoppade jag och brors på bussen ut till sommarstugan. Vi hängde, fikade, grillade och åt en underbart god middag. Mot kvällen åkte vi ut med båten och fiskade. Vi hade en otroligt mysig och fin kväll jag, brors och morfar. Jag fick upp 3 gösar och brors fick inte upp en enda.. Jag får aldrig fisk i vanliga fall och tycker ofta att det är ganska tråkigt att fiska. Idag förstod jag varför och kunde lägga ihop dessa... Det är för att jag aldrig får fisk som jag tyckt att det är tråkigt att fiska, för idag när jag fick upp 3 stycken hade jag så himla kul och var alldeles lycklig. För er som inte känner mig kan jag tala om att jag är världens jobbigaste vinnare.. Om jag vinner något psykar jag sönder folk av lycka tills den som förlorat blir less på mig. Brors fick höra några gånger vilken otrolig talang jag har för det här med fiske och jag ville genast börja lära honom hur man fiskar för att få upp firrarna. Haha! 

Nu har jag och brors lagt oss i lillstugan och kikat ett avsnitt Blacklist. Nu ska vi försöka sova. Jag har feber, men det är ju bara som vanligt de dagar jag är igång mer än att bara ligga stilla. Living the dream! 

Fast idag kan inte mina äckelsjukdomar stoppa mig.. Jag har fiskat upp tre gösar, haft världens bästa dag med fina brors, myst massa med mormor och morfar och nu ligger jag här och funderar över allt jag har istället för allt jag inte har. Jag saknar mitt liv, men vad gör det för skillnad? Det gäller någonstans att acceptera situationen man är i och göra det bästa av det.

God natt! 














Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du berätta om dina smeknamn på dina syskon? :)

Svar: Det ska jag göra ☺️ Ett inlägg kommer! 👍🏼
Evelina Nilsson

2015-07-22 @ 15:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0