Lite allmänt surr!

Idag har det varit en ganska lugn och skön dag. Ett besök har jag fått men annars mycket vila.. Det visade sig att jag ska vara inlagd tills tidigast torsdag medan läkarna funderar ut en hållbar plan för framtiden. Under tiden ligger jag med morfinpumpen in i ryggmärgen för att bryta smärtan. Mitt högra ben är helt bortdomnat men de tror att smärtlindringen har hamnat lite snett och att detta gör att det högra benet blir mer bortdomnat än vänster. Vi tog en liten slowmotion promenad ner till Sibylla men jag kände verkligen hur svårt det var att gå med endast ett ben som var med i matchen. Dessutom snurrade det otroligt mycket och svartnade lite för ögonen. Och så var ju min droppställning/morfinpump vid namn Harry med och det gjorde ju inte saken bättre. Alla tittade på mig och log ett dystert leende som att jag skulle dö vilken dag som helst.. Så om ni vill få medlidande, ta med er en droppställning och gå en runda ute bland folk så ska ni få se på medlidande och dystra leenden. Jag har aldrig känt mig så sjuk som den biten från sjukan till SOS-kiosken. 

Jag har varit uppe och gått ganska mycket för att hålla igång kroppen men tydligen får man lågt blodtryck av ryggmärgspumpen så det var väl därför lilla luftarrundan var ganska tuff.. 

De har fått satt om infarten till droppet på mig 5 ggr för att jag har sämst ådror (är det ådrorna man sätter infarten i?).. De håller max en dag, sedan spricker den för att jag har sämst kropp, och så måste man sätta in en ny. Jag är dessutom otroligt svårstucken så det är i snitt 4 stick per gång innan de lyckas hitta rätt. Behöver jag ens säga att jag ser ut som en riktig knarkare med stick överallt?


Jag är tacksam idag. Det känns otroligt skönt att få vila från smärtan. Det är sjukt fina människor som jobbar här så jag vill typ aldrig åka härifrån. Jag är tacksam över att läkarna diskuterar "mig" och förhoppningsvis tillsammans kommer fram till en bra lösning så att jag kan få hopp om framtiden igen. Slutligen är jag såå tacksam över alla fina, omtänksamma människor som hör av sig på alla olika sätt och bryr sig om mig. Ni är bäst och jag hoppas att alla förstår att jag blir så rörd av varje liten kommentar, sms, påhälsning, samtal.. Massa kärlek till er! 


Edward har varit hos lite alla möjliga människor (tack för att ni ställer upp!!!!) och idag har han varit hos pappa. Jag har fått lite bilder under dagen när de först var och plockade svamp och sedan fick jag en bild när han och Nelli tog en powernap.. Gu vad jag saknar denna fyrbenta lilla älskling! Han är verkligen mitt "allt"!


Både Edward och Nelli (pappa och Marias hund som är på bilden) fyller 1 år imorgon. Tänk att jag kommer missa hans första födelsedag :( Men han blir nog väl omhändertagen imorgon hoppas jag. 

Det var allt från mig för tillfället.. Over and out! 


Kommentarer
Postat av: mormor

Du får fira Edward senare - många som firar andra datum av olika skäl:)
Så olika dagarna blir; i dag ligger/är du på sjukhus o förra måndagen drog du upp gösarna :)
Tro och hopp att det snart blir bättre dagar igen, och massor av kärlek till dig <3 <3 <3
Kram, kram, kram.....

2015-07-27 @ 22:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0