Älskade, bästa lillebror!

Jag dog precis rörd-döden.. Hade jag varit en cryer hade tårarna sprutat kan jag säga. Alltså brors är den finaste killen på denna planet och jag undrar om man någonsin kommer hitta en pojkvän som är lika bra som honom. 

Han åker på fredag till Nybro för att dra igång sin karriär med första säsongen i det nya laget. Han vet ju hur hockeykär jag är och hur jobbigt jag tycker att det är att han ska flytta.. Och så kommer denna present!

Ett linne som jag ska ha på mig på gamedays när jag sitter och tittar på matcherna på nätet, med texten "Play the game".. 


Massa klubbor ser det ut som innan man får hans förklaring. "Det är en klubba till varenda match. Du brukar ju äta såna här klubbor i pausen på Gavlerinken".. "Guldpengarna är för att du är världens bästa".. "Och nagellacket är din favoritfärg, och det ska också vara på när det är match. Dessutom matchar det linnet också".


Som jag älskar dig världens bästa lillebror. Du och jag har något alldeles speciellt 💗. Tack för att du finns!!! Och tack för besöket. Det var mitt sista för dagen.. 




Kommentarer
Postat av: Josefin

Men jag dör!!!!!! ❤️

2015-07-28 @ 19:56:50
Postat av: mormor

<3 <3 <3 <3

2015-07-28 @ 21:50:45
Postat av: Musch

Bästa bästa brosch!!! ❤️❤️❤️

2015-07-29 @ 00:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0