Kärlek!

Jag har verkligen lidit med Ida och hennes lilla Adina de senaste månaderna och tyvärr verkar det inte ta slut än.. Jag och Josefin var som sagt och hälsade på moster på sjukhuset idag och då kände vi att vi ville försöka hjälpa dem på något sätt. Vi kom på att mat är något man måste ha och det är något Ida, Marcus och Zander inte får på sjukhuset. Att behöva tänka på det och fixa tar ändå mycket energi, som de egentligen skulle behöva till annat. Det finns inget kök på avdelningen utan bara micro så de har köpt mycket mat ute, vilket självklart blir dyrt. Därför skrev vi ut vårat förslag på FB och bad alla som velat hjälpa till men inte vetat hur om att bidra med mat i någon form och att göra matlåda av det som blir över av middagen så att de ska slippa tänka på det. Många skrev och ville hjälpa till och det är vi alla runt omkring glada för och framför allt Ida och Marcus är otroligt tacksamma. 


Här fick jag dock ett meddelande som värmde lite extra. Det finns så mycket fina människor. Att göra något sånt här för människor man inte känner är så himla fint! JAVA for the win! Ett av mina favoritfik i Gävle som defitivift klättrade upp på en självklar förstaplats nu. All kärlek och respekt till dig!


Jag har haft en hemsk mag-dag med jätteont men att se så många människor ställa upp för Ida som har det så tufft får mig ändå att känna mig så tacksam. Så himla fint!! Det finns hopp om en fin värld ❤️




Kommentarer
Postat av: Annso

Det var ett mycket bra förslag och fint av JAVA oxå <3<3<3

2014-10-12 @ 20:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0