Jaha!

50 minuter senare än min utsatta tid fick jag komma in. Två till patienter satt och väntade lika länge och en av dem blev arg och skällde ut läkaren för att de var så försenade.. Jag skulle vilja påstå att attityden löser de flesta problemen. Hade läkaren börjat med att säga "ledsen att du fått vänta, vi har hamnat efter i schemat idag" till mig när de hämtad mig hade jag förmodligen lett och förklarat att det inte var någon fara. Istället kommer dom och låtsats som ingenting och då sitter man istället och retar upp sig ännu mer.

3 läkare, varav en läkarstudent, fick jag träffa samtidigt.. Vad nu det var bra för. Känns väl bättre att dela upp dem och ta varsina patienter! 2 saker är "fel" med endon, men det visste jag redan. Jag fick mina pills.. Målet med besöket var att få cito utskrivet så man kan väl säga att mission completed! 


Imorgon ska jag tillbaka till sjukan. Ögonmottagningen den här gången. Så fort jag slutade med ena dropparna så kom ögoninflammationen tillbaka. Kul! Det vore roligt att lista alla mina "besvär" för er någon gång. Ni skulle inte tro att det är sant, haha.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0