Händelserik hemfärd

Ikväll var det bästiskväll. Vi satt och pratade i 6 timmar typ. 2 av timmarna förgyllde även Rickard våran tillvaro.. Den bästa kvällen på länge. De tre musketörerna for life! ❤️

På vägen hem var jag tvungen att tvärnita för en räv och en hare. Det var svinnära att det smällde båda gångerna. Halvvägs hem hissade den största spindeln jag någonsin sett ner sig mitt framför ögonen på mig och jag höll seriöst på att dö av panik!! Skräckslagen hela resan var jag för jag visste inte var det äckliga lilla krypet tog vägen och det gick rysningar igenom hela kroppen!! Jag vågade självklart inte stanna mitt i ingenstans för jag är så himla mörkrädd. När jag väl kom hem stod det 4 polisbilar utanför oss med massa poliser och hade rassia på en bil. Det hände mycket på de 30 minuter det tog för mig att åka hem. 


Tack för ikväll finisar!

På tal om spindlar måste jag berätta en till sak. För någon vecka sedan när jag och Andreas var ute och åkte bil satt han och tittade ut genom fönstret på hans sida för att hitta ett hus som han skulle visa mig. Under tiden när han letar efter huset smyger en jättespindel över mina knän och jag börjar skrika hysteriskt! Jag blev på riktigt panikslagen och kunde inte sluta skrika. Andreas som inte fattade vad som hände började också skrika rätt ut. Han trodde att han hade kört på ett barn eller något för jag skrek så mycket. När han stannat hoppade jag ur bilen och lyckades samtidigt få fram att det var en spindel.. Han blev så less på mig så att han åkte ifrån mig och stannade hundra meter längre fram. Som straff för att jag skrek dödsskriket fick jag gå efter honom. Han menade att det inte är ok att skrika dödsskriket för en spindel men jag försökte förklara att det bara kom.. Resten av bilfärden skrattade jag så tårarna sprutade för att synen med mig och Andreas sittandes i bilen bredvid varandra gallskrikandes båda två var otroligt humoristisk. Han har dock fortfarande inte förstått det roliga i det men jag hoppas att ni gör det iaf.. 

God natt! 





Kommentarer
Postat av: J

Hej Evelina.
Har du någon mailadress?
Kram

Svar: Ja det har jag :) [email protected]
Evelina Nilsson

2014-10-03 @ 09:28:27
Postat av: The two muskötörs

We love you <3 Tack själv bästa du! Vet ingen som är så stark som dig mitt hjärta! pUSS O KRAM F & R

2014-10-03 @ 09:38:41
Postat av: pilla

Jag fick mig ett gott skratt när jag läste spindelhistorian iaf 😉 Vet att jag skulle reagera precis som du gjorde 😂

2014-10-03 @ 14:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0