Fina lillasyster!

Josefin har ju varit till USA i två omgångar. Först var hon ett halvår i LA och gick på Santa Monica Collage. Sen var hon till NY några månader och gick på en dansskola. Här är hennes ansökan till en filmskola som hon vill gå. Måste bara visa er för att hon är så himla grym och så himla SNYGG!! Alltså shiet.
 
Däremot kan jag inte släppa hur vi kunde bli så olika. Vi är ju verkligen helan och halvan. Det har liksom varit vi två sedan vi föddes eftersom det bara skiljer lite drygt 15 månader mellan oss. Vi har alltid delat rum och när vi fick varsina rum när vi blev större sov vi varannan natt i våra rum för att vi ville sova tillsammans. Bästisarna for life. Men helt sjukt hur vi är så olika ändå trots samma uppväxt och trots att vi är så nära varandra. Vi flyttade ju hemifrån samtidigt när jag var 15 år och hon var 14. Vi bodde tillsammans i våran kära Church Street-lägenhet i 3 år typ och det var några av de bästa åren i mitt liv helt seriöst. Som vi levde! Tror på riktigt inte att det är någon som känner mig så bra som hon.
 
Jaja det jag skulle komma till är att jag aldrig under några som helst omständigheter skulle utsätta mig för något liknande. Folk som känner mig vet att jag typ hatar att synas haha. Och Josefin är ju raka motsatsen. Hon älskar att stå på scenen - sjunga, dansa, acting och det mesta som har med uppmärksamhet att göra. Alltså jag skulle hellre vara instängd i ett hus i ett år, springa ett maraton, inte duscha på 2 veckor än att sjunga och dansa inför publik... Ja ni fattar hur ogärna jag skulle ställa upp på något liknande. Jag är den lugna, tillbakadragna av oss och hon är den som gärna syns och hörs haha. Jag tror att det var efter de där tre åren tillsammans som vi gick åt olika håll faktiskt. Tills dess har vi varit otroligt lika varandra någonstans mitt emellan. Men så flyttade hon till Sthlm och blommade ut och insåg vad det var hon verkligen ville göra och började dansskolan. Jag blev kvar i Gävle med pojkvän och började så småningom utbilda mig och gå åt det hållet. Jag står för tänkandet och det smarta och hon står för det praktiska och det utåtriktade ;)
 
Nu när vi är större har ju de två, som vi såg det när vi var mindre, "småglinen" också blivit stora och Amanda och Johannes har anslutit sig till våran tighta bästisgrupp. Alltså jag är så glad för att vi är så nära varandra som vi är. Vi har liksom alltid haft varandra som bästa vänner och det är jag så himla tacksam för. Vi har ju alltid varit familjemänniskor och när mamma och pappa skiljde sig tror jag på något sätt att vi syskon kom ännu närmre varandra. Oss fyra är det minsann ingen som delar på. Jag skulle göra vad som helst för de där tre. Älskar er till månen och tillbaka.
 
Så.. Låt mig presentera *trumvirvel*..The one and only.. Den snyggaste som finns.. Världens bästa, finaste JOSEFIN NILSSON!! För mig har du alltid varit en stjärna och snart är du resten av världens stjärna också!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hahaha, men nej nu jag gråter jag ju typ. Fina du! Alltså att tänka tillbaka på allt gör att jag får ont i hjärtat för att vi haft det så bra och jag vet att jag inte kommer få tillbaka den tiden igen. Alltså, verkligen, underbaraste tiden!!! Vi sprang på Goya och var världens små busfrön, tonåringar men vuxna ändå, gick på alldeles för många men mysiga bios, tränade alltid på Friskis tillsammans, lyssnade på Pink och såg spänt fram emot framtiden och vad som väntade oss...
Nu är man liksom här, och det är då flygbiljetter och autidionvideos hit och dit tar över. Så synd att man bara får ett liv, jag hade kunnat stanna i den här tiden, uppväxten med min älskade familj runt om mig varje dag, livet ut. Men man ska ju vara tacksam att man ens får leva det liv vi fått. Idag tar man ju inte ens det förgivet... :( ❤️
Livet har ju sina olika kapittel, och det är bara att byta blad när man är klar, hur bra det än varit. Men såklart hoppas att också nästa kapittel har massa bra spännande saker i. Jag hoppas på något i stil med Hollywood nu, och då är det ju tur att du finns så djupt i mitt hjärta att vi är så nära vart jag än befinner mig i världen. ;)
Och "vi fyra"... ❤️ Best friends forever, no matter what! ❤️ Är så tacksam att ni finns i mitt liv, och jag älskar er mer än ord någonsin kan säga.

2014-10-08 @ 01:57:20
Postat av: fia

alltså sååå grymt bra Josefin!!! haha älskar när du spårar ur helt haha. Puss!

2014-10-10 @ 21:32:36
Postat av: Magdalena

Heja Josefin, jag håller tummarna för dig:) Hur bra som helst!!

2014-10-12 @ 11:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0