Borrelia

Jag har som ni kanske ser på min uppdaterade info om mig själv i menyraden till vänster fått borrelia också. Det är en lång historia och det var den jag inte orkade dra när jag fått reda på det och det orkar jag inte riktigt göra nu heller. Tänker bara kortfattat nämna det. Det verkar vara en "tuff" väg för att bli frisk men jag gör vad jag kan, väntar på medicin som kommer nästa vecka och efter det hoppas jag på förbättring. Det är ganska omdebatterat det här med borrelia och jag är alldeles för opåläst för att kunna ge mig in i diskussionen. Men nu har jag det, det verkar kunna bli långdraget och jag kommer troligtvis veta mer och mer efter tiden. 

Jag har även fått en del provsvar från infektion som tyder på att jag saknar igA i blodet, dvs saknar immunförsvar. Det gör självklart att jag blir sjuk lättare och blir mycket sjukare än vanliga människor. Tydligen är det ganska vanligt att man har immunbrist medans det är ovanligare med att helt sakna immunförsvar. Jag ska tillbaka till infektion när ytterligare provsvar kommit in och då får jag väl veta mer. Men det här är den förklaringen jag fått från läkaren så här långt.

Idag var vi lite less både Andreas och jag. Vi tog en liten höstpromenad och köpte glass för att lätta upp stämningen. Jag glömde min plånka också där vi satt och åt glass. Tur att vi inte hann så långt innan vi kom på det. Surrig_höna_90. Om en timme är det hockey hemma i soffan!








Kommentarer
Postat av: mormor

Kramar till er <3 <3

2014-10-01 @ 21:31:29
Postat av: Annso

Ojojoj men "skönt" att få lite klarhet i vad som är fel...kramar i massor till dej och er <3 <3 <3

2014-10-02 @ 10:09:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0