Fuck my life!

Kom precis hem efter läkarbesök. Jag har ju haft feber i över 3 veckor nu så idag var det dags att kolla upp det igen. Läkaren tog massa rör med blod till olika prover. Det hon kunde se direkt var att jag hade alldeles för hög puls. Så hon pratade allvarligt med mig och förklarade att jag inte får sätta min fot på jobbet förrän provsvaren kommit tillbaka. Och så skulle jag vila. Jag slog av min kämparknapp och åkte till jobbet och förklarade situationen. Jag tänkte strunta i vad läkaren sa och fortsätta jobba men det kändes bara korkat. Är läkaren allvarlig om min situation bör man nog lyssna. Sjukskriva sig är dock en av få saker som får mig att känna mig dålig och misslyckad, ett riktigt nederlag.

Så här är jag nu. Hemma. Nybadad. Mjukisklädd. Moodet är inställt på sjukläge. Jag har i tre veckors tid intalat mig att jag mår bra och att allt är som det ska, nu ska jag helt plötsligt göra tvärt om. Intala mig att jag ska vila och att jag är sjuk.. Jag ska till sjukhuset imorgon igen på undersökning och ännu mer provtagning om det skulle kunna vara något som gick snett med operationen. Vi får se vad dom säger. 


Så här såg jag ut imorse. Helt svälld i ansiktet och så rann det i ögonen hela tiden. Läkaren misstänkte att jag kunde ha en liten släng av bihåleinflammation och ögoninflammation också. Jag fick med mig en kortison-nässpray som kan hjälpa till på traven lite. Hon sa att när man går med feber så länge slår det tillslut ut immunförsvaret helt och så åker man på det mesta. Vi skulle invänta provsvaren innan vi tar tag i någonting... Kul liv. 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Men fy,du verkar råka ut för allt:( Hoppas de hittar vad som är fel!! krya på dig! Du ser iaf lika bra ut som vanligt:) Kram Pilla!

2014-06-24 @ 18:23:17
Postat av: mormor

Bra att du kollas upp igen. Försök nu vila så mkt som möjligt. Och så får du ändra synen på dig själv; du har väl aldrig tyckt att någon som är sjukskriven är misslyckad? Du får inte ha andra krav på dig själv än på andra!
Stora kryapådigkramen till ett av favoritbarnbarnen.

2014-06-25 @ 00:28:02
Postat av: Mammi

Sjuk eller inte - Du är världens bästaste och vackraste Evelina -
i alla lägen!!!
Lots of love! Mammi ❤

2014-06-25 @ 23:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0