Måndag!

Pappas fest blev otroligt lyckad! Vi var nöjda och jag tror att gästerna var det också. Det var 75 pers där och det bjöds på trerätters och god dricka! Under kvällen hade vi fixat lite lekar, det hölls några tal och sen spelade en trubadur hela natten lång. Vi kom hem kl 4 på morgonen och att folk inte vill gå hem brukar ju vara ett gott tecken! 

Jag knäppte inga kort med telefonen men jag lägger ut en bildbomb sen när jag fått alla bilder från systers systemkamera. 

Annars känns ingenting särskilt roligt just nu. Jag hade hoppats på att 2015 skulle bli ett toppenår. Vi får väl se hur det blir med det!

Älskade smålänningarna har iaf kommit till oss nu. Jag har varit i Hedesunda sedan julafton men ikväll är jag hemma igen. Såå skönt att bädda ner sig i sin säng och bara slappa hela kvällen och fylla på energidepåerna lite. Mycket välbehövligt! 

Imorgon ska jag till sjukhuset en sväng. Sen blir det tillbaka ut till Hedesunda för mys med hela familjen. Jag kan inte fatta att det är sista dagen på ett år med älskade syster imorgon!! Hoppas att jag får möjlighet att hälsa på henne, då blir det inte så länge ifrån varandra.





Kommentarer
Postat av: mormor

Festen låter lyckad :) Jag lider med dig när du inte mår bra :( Många kramar till dig <3 <3 <3
Men vet du, 2015 har inte börjat än - det kan bli ett toppenår! Everything is possible if you belive

2014-12-29 @ 22:41:12
Postat av: Linda

Vilken lyckad fest, mycket tackvare Er "barn"!!
Klart att 2015 blir ett toppen år, du är ju en toppen tjej!! Styrkekramar i massor!!

2014-12-30 @ 11:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0