Three days later..

Så här har mina 3 sista dagar tillbringats.. I sängen och i soffan. Pga all värk i magen i tisdags spände jag mig troligtvis så mycket för igår morse vaknade jag även upp med min livs första nackspärr. Och det mina damer och herrar var inte att leka med.. Jag kunde seriöst inte ta mig upp ur sängen när jag vaknade igår morse!! Det blev bättre och bättre under dagen men herregud säger jag bara... Idag är den nästan helt borta. Det hugger till ibland men jag kan ändå vara uppe och röra mig. Magen är bättre igen den också..

Jag har däremot varit helt slut idag ändå. När jag får så där himla ont i magen, och särskilt när jag har det några dagar i rad, är jag såå slut i hela kroppen när det försvinner.

Jag har städat lite här hemma, fått undan ett enormt tvättberg, rensat lite i garderober som bara blev inpulat när vi flyttade hit, tittat på film (kunde inte hålla mig så jag såg World War Z med dålig kvalité, men jag var inte särskilt impad.. Som alla andra "världen-går-under-filmer")..

Igår såg jag filmerna Små citroner gula (söt film), Call girl (hemsk film), Blonde (så värdelös så jag stängde av efter halva), och Arbitrage (seg)..

Imorgon ska jag ta nya tag.


Kommentarer
Postat av: Mammi

JAG ÄLSKAR DIG!!! ❤❤❤😘

2013-07-12 @ 08:04:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0