Skriva ikapp..

Det har visst varit lite bloggtorka.. 
I lördags var det full fart på jobbet. Roligt! Spydde däremot två ggr en halvtimme innan jag skulle stänga igen. Trodde det var magsjuka först så jag åkte hem men det kom inget mer så troligtvis var det mina nya mediciner som spökar. 

I söndags var vi ut till Hedesunda och umgicks med my mami-family. Och så var vi på julkonsert på kvällen i fullsatt kyrka, mamma sjöng så fint! Dessutom hälsade vi på världens gulligaste valpar..


Igår och idag har jag varit hemma från skolan trots heldagars föreläsning. Har haft noll energi. Men jag har gjort undan en del plugg, blivit klar med nästan alla julklappar, slagit in dom och städat. Och så kom Anna och Bob hit igår och mös med mig. Vi åt middag och tittade på Sex and the city 2 och pratade för fullt. Mysig kväll. 

Ikväll kommer en till goding hit för glöggmys. Så mysigt med julen! Andreas har gjort en julskinka som är världens godaste så jag äter skinkmackor med senap hela dagarna.. Mumma! Mycket bilder hemifrån nu men det är så mysigt med allt juligt.. My office today:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0