Bad day yesterday

Oj vilken dag det var igår... Dagen började dåligt och fortsatte i samma spår.
 
- Jag var tvungen att betala på bussen 2 ggr för att få åka med. Första gången kom det kvitto från kortläsaren men ingen biljett. Busschuaffören sa då att det inte gått igenom och jag förklarade att så fort man får ut kvitto har köpet gått igenom om det nu inte står medges ej. I säkert 5 minuter höll vi på och tjafsade och det slutade med att han sa att antingen så kliver jag av bussen eller så betalar jag. Jag kan vara en riktigt envis princip-människa ibland och när jag vet att jag har rätt vägrar jag ge mig. Det hela slutade med att jag var så arg så jag skakade och betalade IGEN! Och soon jag skrev; självklart kvittar det om jag betalar 35 kr eller 17, det är principen det handlar om...
 
- ... och så kommer jag uppretad till tusen från bussen och ska hämta min cykel och åka till skolan och då är det något pucko som har snott min fina nya älsklingscykel! Vilka idioter det finns!! Jag blev så himla ledsen.
 
- Och väl i skolan får jag tillbaka min tenta som jag inte klarat. Över hälften i klassen hade inte klarat den och ändå förstår inte lärarna/skolan att glappet mellan undervisningen och tentorna är för stort. 2 av frågorna på tentan hade 7 av 160 stycken svarar rätt på. Stämningen var inte jättehärlig i Valhall när det var genomgång av tentan. Alla elever var flytokiga. Jaja om 3 veckor blir det omtenta.
 
Men man måste ju alltid jämna ut dagens negativa med positiva saker....:
 
+ Jag blev nöjd hos frisören. Nu är jag blondie igen..
+ Jag och Amanda hade en mysig lunch på Lilla Saigon. 
+ Jag köpte en jättefin blå kavaj!
+ Jag och Fia hade girls night och vi hade jättemysigt hela kvällen. Jag blev kvar över natten också.
 
Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och gjort klart villaprojekteringen och lämnat in den. Även genomgång inför tentan nästa torsdag. Lunchade på stan med boyfriend, missade bussen hem till Hääs, hälsade på Marta och tog nästa buss hem. Plugg väntar..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0