10 saker du kanske inte visste om mig..

Evelina goes lite mer personlig än vanligt.. Här är mina 10 innersta hemligheter, haha!

1. Känslor. Jag är väldigt dålig på att visa känslor; både när jag är glad och ledsen, och jag gråter mycket sällan (aldrig bland människor).. Jag är även väldigt dålig på att läsa av mig själv. Jag kan helt plötsligt känna mig jätte nere och inte alls fatta varför, precis som att jag kan få världens lyckorus och inte förstå då heller. Jag samlar på mig mycket känslor omedvetet eftersom jag håller allt inom mig och det kan helt plötsligt få för sig att vilja ut, när som helst! Vilket kan bli väldigt galet ibland.. Någon kan ha sagt eller gjort något till mig för ett år sedan till exempel som jag släpper ut känslorna för NU. Panikångestattack, hej!

2. Bilar. Jag är lite hemligt helt galen i... bilar! Inte ahlgrens bilar godiset utan riktiga! Jag kan inte så mycket men jag älskar coola bilar. Garaget var det första jag smög och tittade i när jag kom hit. Att vara i USA är himmelriket ur bilsynen; alla har coola, snygga, nya bilar! Mums!

3. Smutsig. Här kommer lite snuskig information. Jag skjuter gärna på att duscha en dag extra för jag tycker inte om det! Det är så bökigt och det är så mycket man måste göra: klä av sig, blöta ner sig, schamponera, balsam, torka sig, föna håret, klä på sig.. uuuhhh. Bada går bättre men duscha är såå jobbigt. Snuskmaja!

4. Pojkig. Jag är väldigt "pojkig" på ett sätt, i tänket liksom.. (på ett annat är jag den tjejigaste tjejen i världen) Jag älskar liksom allt rosa, pluppigt, nagellack, smink, shoppa, bla bla bla. Men jag är jättedålig på att lägga märke till saker. Som om någon kar klippt håret, köpt ny tröja, varit utomlands i 4 månader och blivit alldeles knallbrun, gått ner eller upp 10 kg i vikt. Jag ser det inte!! Hehe jag försöker ibland; "ååh har du ny frisyr!" men oftast blir det bara fel och pinsamt.

5. Maskot. Jag har alltid en liten docka som ligger i min handväska, var jag än går. Hon är min lilla skyddsängel som för tur med sig. Som en liten maskot liksom. Engla heter hon och har funnits med så länge jag kan minnas!

6. Jag kan inte. Jag kan inte knäppa med fingrarna och jag kan typ inte vissla. Ibland kan jag få till något litet ljud men det är mycket sällan.. Jag har även lite svårt för att erkänna att jag har fel (det skulle jag ju såklart aldrig erkänna), och så tycker jag inte om att misslyckas.

7. Knäpp. Jag har väldigt mycket konstiga saker för mig, vad gäller precis allt! Jag kan få för mig saker, jag kan känna saker, jag har massor av ticks, jag kan tro saker så mycket att det blir som verklighet.

8. Gottegris. Jag älskar verkligen allt som går att stoppa in munnen! Snabbmat, husmanskost, alla sorters mat, efterrätt, godis, drickbart.. you name it och jag är helt galen i det! Jag är inte petig när det gäller mat och det enda som jag verkigen inte kan äta utan var tvungen att spotta ut var paltbröd. Allt annat kan jag liksom äta, oavsett om jag älskar det eller inte. Jag är liksom inte sån som "inte tycker om det, tar bort det när jag beställer mat osv". Allätare! Däremot har har jag en liten extra crush i allt som inte är så bra att äta, efterrätter, gotta, mackor och yoghurt och sånt. Frukost är mitt favvomål! Tackar kära mor och far för min ämnesomsättning annars skulle jag rullat fram vid det här laget, sån gottegris som jag är! Men det sätter väl sig fast när man minst anar det, jag är ju inte 12 längre, hehe.

9. Rastlös. Jag är väldigt rastlös av mig. Jag tycker inte om att vänta på folk, jag tycker inte om när något är tråkigt, jag tycker inte om att sitta stilla för länge. Det måste hända något hela tiden, och det ska gå fort - om jag själv känner för det, haha. Om jag vill ta det lugnt gör det inget om alla andra också är sega.. :P Mitt vis tack. Haha det är en av de få gånger som jag och Josefin kan börja småtjafsa. Hon tar gärna tid på sig och jag vill att det ska gå fort fort!

10. Matlagning. Jag är fruktansvärd i köket.. Verkligen hemsk. Någon sa till mig en gång att jag till och med kan misslyckas med makaroner, och det stämmer som tusan! Inte ens det kan jag göra. Jag har försökt att göra precis efter recept men det går bara inte! Så nej, matlagningen lämnar jag gärna över till någon annan. Konstigt egentligen, jag som tycker så mycket om att äta! Jag skulle gärna lägga alla mina sista pengar varje månad på att ha någon som lagar mat till mig. Eller så kanske man kan byta? Jag städar huset till någon om den lagar mat till mig? hmm det var en idé, för städa, diska, tvätta och sånt tycker jag nästan är roligt. Men matlagning, blä blä blä.




Kommentarer
Postat av: Per Rask

Hej

Kul med bilintresset, lite otippat;-) men du sa att du hade det i smyg. I så fall så får du krypa in under skynket i garaget och kolla vilken "super car" som gömmer sig under Aston Martin skynket. Är det en Aston Martin DB9 eller Vantage? Dessa bilar kostar nya mellan 1,3 - 2,7 milj beroende på modell i Sverige. Skriv gärna och berätta vad du hittar. Jag är jättenyfiken. /Per

2011-02-18 @ 15:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0