Capitol buliding!

Jag trodde igår att det var till Washington monumentet vi skulle men när jag träffade alla inne i stan insåg jag att det var the capitol buildning vi skulle på guidad rundtur i och inte monumentet.. Det var helt galet att ta sig in där, precis som när man ska checka in när man ska flyga..





Här har vi inne i själva kupolen.. Det är svårt att visa med bilder hur fint det var, speciellt med min lilla skruttkamera.. Men det var superfint där inne, mäktigt!













Här är vi efter au piar-träffen.. Jag och två tjejer till fortsatte att se lite fler fina byggnader. De är så vackra!



Jag och Kamila åt lunch på stan.. Mexicanskt!



Kamila. Hon har varit här i 1,5 år och har precis förlovat sig ("på låtsats" eftersom man blir hemskickad om man gör det på riktigt i au pair-programmet) med sin amerikanska pojkvän! Se där vad som kan hända..



Hungriga jag!



Sen vid halv 7 igår kväll satte jag mig på tunnelbanan ut till Silver spring för att träffa 8 svenska tjejer som är här i DC av olika anledningar.. Några av dom har bott här i 5-10 år och jobbar här, en var här som au pair precis som mig, och några pluggar! Det var trevligt att träffa dom och Linda som vi var hos hade gjort SUPERGOD mat och efterrätt..



Fläskfile, potatisgratäng och rödvinssås! yummi!



Finaste efterrätten! gaalet GOD!!





Ååh hon hade en hund också.. mysigt att gosa av sig lite med en fyrbent!



Efter middagen och massa sällskapande åkte vi in till DC och gick på krogen.. Jag följde med in i en halvtimme kanske men bestämde mig sen för att åka hem, ta på mig pyjamasen och krypa ner under täcket!

De har finare stämplar här på krogen än hemma på Heartbreak och Goya minsann!



Det var min lördag! Det är jätteknas med att få in bilder här på bloggen idag, jag har hållt på till och från hela dagen med de här bilderna!! Massa tid tar det. Men nu får ni lite bilder i alla fall!

Jag har inte sovit något inatt.. Hade en tokig kväll/natt så jag somnade runt 5 i morse och vaknade orolig klockan 7 igen och kunde inte somna om. Så jag har haft en slappdag! Det har varit jättefint väder och vårvärme här, men jag var bara ut på en promenad ör att köpa lite gotta, sen har jag legat och myst här. Hjärnan är alldeles slut och jag har huvudvärk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0