barn på nytt















Helgen i Hedesunda var supermysig! Det blev pulka med mamma, Fia och Sandra igår i fina vädret. Sen på kvällen hade vi "lilla julafton" hos pappa och det var supermysigt!! Mormor, morfar, farmor, farfar, pappa och maria + marias barn, och mamma och alla syskonen. Till och med Josefin var hemma :) Thomas jobbade tyvärr men Simon och Sandra var iaf med! Jag tycker så himla mycket om Vinnersjö alltså. Som Rickard Svedin skulle ha sagt: Mysfaktor 70! haha ;)

Vid 11 blev det en liten impulsgrej för mig och Fia. Vi fick för oss att vi ville åka in på krogen och dansa lite. Hann vara där i typ en timme sen åt vi på mc donalds innan vi åkte ut till Hedesunda igen. Mysigt att åka bil på kvällen :)

Idag har jag, Simon och Amanda åkt trickskidor och pulka i slänten vid skolan i Hedesunda i flera timmar.. Jag blir verkligen som barn igen när snön kommer. Det är så himla roligt alltså! Det saknades dock ett litet monster som sprang upp och ner i backen när vi åkte.. Dito var helt galen förra vintern när vi var och åkte pulka. Han sprang som en galning och jagade pulkorna och hade så himla roligt! attans :/

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0