Myssöndag!

Efter jobbet igår åkte jag ut till Hedesunda. Var först till Peter och Anna en sväng och grattade honom. Sen åkte jag hem till mamma och Thomas och där var det mycket folk. Fick äntligen träffa mormor och morfar också, det var så himla längesen. Saknat dom! Vi åt gott och firade Thomas. En väldigt trevlig kväll.

Sen vid 9 åkte jag och hämtade Anders L, sen åkte vi och hämtade upp Rickard och sen bar det av in till stan. Vi tre satt här tills 12 typ och då tog vi en taxi ner på stan. Det blev Goya. Hade trevligt!! Sen blev det Subway innan vi gick hem och sov. Vaknade kl 12 (!) idag!! Har nog aldrig i hela mitt liv sovit så länge.

Anders och Rickard skulle iväg en sväng nu.. Och jag sitter här och tittar på Family Guy. Dags för frukost nu!

 

 

Såhär ser Rickards inköpslistor ut :P Haha. Gu så jag skrattade när jag hittade den. Väldigt välskriven om man säger så ;)

 

JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR! Så himla underbart mysig dag.. Min favvo!

<3


Kommentarer
Postat av: Jenna

Hehe ja det var en välskriven handlingslista! :-D

2009-10-04 @ 18:38:43
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: Jenna

Skola varje dag nästan, du med? Du har Engelska idag va? Kanske kan ses före? :) Förövrigt lär vi ju ses och göra nå annat än att ses bara i skolan ;) HEHE

2009-10-05 @ 08:49:36
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: Anonym

KOM IN OCH TÄVLA OM ATT BLI VECKANS BLOGG OCH FÅ EN PERMANENT LÄNKNING SOM SJÄLVKLART ALLTID KOMMER ATT SYNAS PÅ BLOGGEN!



http://contest.blogg.se



LYCKA TILL!!!!



2009-10-05 @ 09:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0