Ush jag är sjuk!

Jag är lite sjukis idag! Det var i lördags det började och dum som man är gick jag ut. Jag tänkte att det inte var någon fara, jag hade ju bara lite ont i halsen. Men igår när jag vaknade mådde jag DÅLIGT! Ush. Så jag blir hemma idag. Sa ifrån jobb ikväll för jag tänkte gå på en viktig lektion, men nu blir nog inte den av heller. Det står stora skyltar på Komvux att man inte får komma dit om man är sjuk, så jag tror inte det blir så populärt om man kommer dit. Men vi får se hur jag mår framåt kvällen..

Det är någon konstig förkylning. Förutom ont i halsen, förkyld, ont i huvudet, uppsvälld och allt det där har jag liksom ont i hela kroppen. Tror det är mysklerna som gör ont. Känns skitkonstigt! Och om jag är uppe och går känns det som jag ska spy. Men när jag ligger still så går det bra..
Men jag har ju en liten älsklings Dito att ta hand om så jag måste ju ut med honom ibland. Men bra med friskluft också ;)

Helgen var iaf trevlig. Var ute med familjen i fredags. Jobbade hela lördagen i stan 10-17.30. Efter jobbet var vi ut till Hedesunda och tände ljus för KLAS. Så himla fint på hela kyrkogården. Alla ljus som var tända. Sen var vi och åt Hos Rosie (rickards farmor) innan vi åkte in till stan igen. Jag , Rickard och Anders satt här ett tag innan. Haha det har blivit en liten vana att vi tre alltid är här innan vi ska någonstans. Men trevligt det :) Sen var vi hos Johan! Hade superskoj. Men sen vid halv 1 bestämde vi oss för att gå ut ändå. Och tur var väl det för gissa vem som var på Goya? ALEXANDER SKARSGÅRD!!! Det här är stort alltså ;) Coolt tyckte jag. Hade iaf väldigt trevligt där också! :) Så jag har haft en bra helg!



Jag hamnade i bakgrunden på en vimmelbild också :P
Haha. Jag hade roligare än vad det ser ut som! hehe..



Nu ska jag göra te och titta på Greys Anatomy avsnitt som jag missat!



Kommentarer
Postat av: Jenna

VAD KUL ATT DU ÄR PÅ EVELINA DIN SÖTBOLL!



Men höpp höpp i svängarna här, endast glass på helgerna ;)

2009-11-02 @ 18:17:00
URL: http://jennaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0