My love

Mysig helg har jag haft!
Fredagen spenderades med mamsen och alla där hemma. Jag jobbade ju till åtta i Valbo men vi hann med en hel del i alla fall. Tittade på lite Idol, åt gott, var ut på långmyspromenad med mamma, satt och pratade massor.. ja ni fattar.
Igår jobbade jag 12-17 i stan och sen bar det av till Jenna. Vi åkte och köpte massa gottans och sen drog vi hem till henne och tjockade! Haha vi skulle se en film hade vi tänkt men det blev inte så, det är ju så mycket roligare att bara prata! Vid 9-tiden åkte vi hem till mig (oss) istället och där hade Amanda lite party med sina kompisar. Så jag, Jenna, Rickard och Malin hade det väldigt trevligt med småbarnen, hahah! Vi var nog upp emot 20 stycken här hemma. Trevligt :)

Jag och baby igår :)

 

Imorse var jag och Dito med Johan ut på en promenad. Vi gick runt hela villastan - fram och tillbaka, runt runt. Skönt att komma ut lite. Plus att det är ju trevligare med sällskap. Förr hatade jag att ut och promenera med folk, då ville jag och min ipod vara ifred. Men nu tycker jag faktiskt att det kan vara trevligt med sällskap!
När jag kom hem kröp jag ner hos Rickard igen..

Ikväll kommer systrarna hit och sover över. JAG ÄLSKAR när dom kommer hit! Det är så trevligt när vi får sällskap här hemma :) jaja nu är det dags för julfilm. Man måste ju börja i tid ;)


Kommentarer
Postat av: Jenna

Trevligt med promenad :) Skulle jag också behövt idag, att du inte drog med mig ut ;) Tack för igår! Och vad söta ni blev på det där kortet :D

2009-11-22 @ 15:43:35
URL: http://www.jennaj.blogg.se.se
Postat av: Malin

Tack för i lördags! =)

Du, om de ligger några svarta glasögon hos dig så kan de nog va mina ;-)

2009-11-23 @ 11:34:50
Postat av: Evelina svar: Malin

Tack själv! Dina glasögon ligger här :) Hehe och vi syns ju inte förren på måndag. Så vill du ha dem tidigare får du väl komma och hämta dem, eller så får Jenna ta dom.

2009-11-23 @ 18:12:59
Postat av: Malin

Okej, skönt :) Nej jag kan ta dem på måndag! Har två andra hemma så går ingen nöd på mig :)

2009-11-24 @ 15:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0