Ge mig en flygbiljett till värmen, tack!

Har haft en väldigt skön dag idag. Slappade mest på förmiddagen, kollade på något Greys -avsnitt. Gud så snygg han den nya killen är som har kommit med i serien!! Ni vet han den rakade? Me like! hehe.. Sen blev det en liten städning här i lägenheten! Behövligt som alltid nu när man har hund. Gud så monstret skitar ner :P
Sen vid 1 tiden gick jag ner på stan och träffade "snyggMalin". Haha jag känner två Malin, eller iaf två stycken som jag pratar om med Rickard ibland. Och för att han ska kunna skilja på dem har han döpt den ena till snyggMalin och den andra till sötMalin. Haha! Roligt tycker jag.. Jaja vi har i alla fall suttit på Coffehouse i 3 timmar och bara pratat. Gud så mysigt! Det var verkligen länge sedan vi sågs så vi hade endel att prata om! Mysigt att sitta och fika nu - det är ju verkligen sån årstid!!

Åh nu saknar jag Diva som är i Karibien! Dels för att det är hon som gör att jag tränar, jag tar ju inte direkt tag i det själv ;) hehe. Men också är hon ju världens bästa Diva! Hoppas du har det bra gumsan. Vi ses om två veckor :) åå vad jag också hade velat följa med. Sol och värme skulle jag verkligen inte tacka nej till nu!







Kommentarer
Postat av: Jenna

Ja det blev bestämt efteråt ju ;) Hihii. Ska bli myyys att träffa dig!



Och du, jag försöker också få med dig på träning. Men du jobbar ju bara ;) PUSS!

2009-11-19 @ 18:39:43
URL: http://www.jennaj.blogg.se.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0