Divadag

Tvättid 7-11. Det är så skönt att gå upp tidigt och tvätta.. Not! Hehe men det måste ju verkligen göras. Var typ en månad sedan sist. Hade tid igår men då fick jag jobba (skitbra!), och den här tiden var den enda som fanns annars. Nästa var på fredag. Fick dock köpa med mig två nya kalonger till Rickard. De var helt slut!

Efter jobbet igår så träffade jag Diva en sväng och så tog vi en runda på stan. Köpte även bröllopsklänningen. Åh vad söt den är. Massa volanger i olika nivår. Gulligull! Sen när jag kom hem var jag såå hungrig. Men jag och Rickard fastnade i soffan och låg och pratade i flera timmar. Vi kom inte iväg för att köpa mat förren vid halv 8. Vi behövde storhandla lite. Det var så tomt med mat här. Men nu har vi nog så vi klarar oss ett tag till. Lagade thaiwok med kyckling och nudlar. Det blev en sen middag, halv 10. Då hade jag inte ätit på 12 (!) timmar.. Inte bra. Jag kan säga att jag var fortfarande hungrig imorse när jag vaknade.

När tvätten är klar ska jag dra mig iväg till Ockelbo. Det var ett tag sen jag var hos Diva och jag måste ju se hur de har det nu :P Tåget går kl 12. Innan det ska jag till arbetsförmedlingen också och få ett papper påskrivet.

Det här är en bra dag!
Det är föresten exakt två veckor kvar idag tills vi får hem lille plupp. Längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0