Det har varit helg

Helgen har varit såå bra.. Helt underbar! Vädret har ju varit sjukt skönt.. Vi var i Skutskär i fredags så lillen fick träffa syster sin. :) De hade så roligt, och vi hade myys med grillning och god efterrätt. Tack Bella för efterrätten ;)

I lördags åkte vi ut till Hedesunda tidigt. Har varit där hela helgen. Kom hem igårkväll lagom till våran tvättid kl 18. Vi var runt till alla på dagen i lördags.. alla vill ju se vår nya bebis. På eftermiddagen åkte vi till stugan i Årsunda och åt där med mormor och mammas syskon. Hade väldigt trevligt. Jag badade också :D Det var faktiskt skönt!

I söndags var vi och tittade på konfirmation. På vägen dit fick jag min första punktering.. VARNING för Vinnersjövägen. De håller på bygger om den och den är farligt dålig! Men men Thomas vad med och han bytte däcket så det löste sig :P


Igår hade vi ju som sagt tvättid. Och när vi hade kört de tre första maskinerna såg vi att det stod en lapp att torktumlaren inte funkade.. Så inatt har vi haft underkläder upphängda överallt i hela lägenheten :P Dito gillade det verkligen.. Han sprungit runt som en tok och försökt få saker att ramla ner.. :P Hehe!

Kommer lite bilder från helgen senare ;) För jag har en kamera nuuu :D :D :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0