Drömtydare sökes

Alla som känner mig vet att jag har lite problem med att drömma saker.. Jag drömmer alltid sjuka/hemska/störda saker. Jag drömmer väldigt ofta att någon av mina nära gör illa mig väldigt mycket.. Och det är såna där saker som gör att jag mår dåligt när jag vaknar.. det blir nästan så att jag har svårt att lita på dem för jag har det där i huvudet på något vis och tror att det liksom har hänt.. Ja ni fattar va? Skulle verkligen vilja få bort de här drömmarna. Undra om man kan det? Och jag skulle vilja veta vad de betyder? Det är alltid någon som gör illa sig eller dör, på ett stört sätt. Jag drömde en gång att pappa sköt mig i halsen. Och jag kommer fortfarande ihåg känslan liksom att jag inte kunde svälja riktigt och att det pumpade ut blod från hålet i halsen.. En annan gång drömde jag att jag vaknade upp på sjukhuset. Hela jag var inlindad i bandage och jag hade ont överallt.. Jag frågade vad som hade hänt med mig.. Då berättade sköterskorna att alla mina närmaste hade haft sönder en varsin kroppsdel på min kropp. Mamma - ena benet. Josefin - ena armen. Amanda - foten. Rickard- mitt ansikte. Och så fortsatte det. De enda som inte gjort illa mig var mormor och morfar.. :)

Hello psyko tänker ni säkert nu ;) Haha! Nej men hela min familj, min släkt, min pojkvän och alla jag känner är världens underbaraste och skulle inte så mycket som röra mig på ett dåligt sätt. Det är därför det är så konstigt?
Inatt var det iaf ingen sån där "störd" dröm. Men den var sorglig.. Jag drömde att Johannes drunknade. Åå va ledsen jag var. Men det var ingen annan som brydde sig.. Jag var tvungen att fixa med begravningen och allt helt själv, och han fick inte vara på något likhus så jag var tvungen att ha honom hemma i badkaret med en massa is..

Ush jag har varit helt nere hela morgonen för det kändes så himla verkligt.. Lilla lilla lillebror.. Men nu börjar jag faktiskt förstå att han lever och att det inte var någon sanning i den där sketna drömmen :) Men så är det varje dag, om och om igen..


Nu har Josefin vaknat. Nu är det frukost som gäller..!

Kommentarer
Postat av: Filip

fan va äckligt:P fråga olivia;) hon har en sån där drömtydar bok:O

2009-04-08 @ 10:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0