Estockholmo

Ja jag är i Stockholm jag :) Det blev en liten impuls grej sådär, det gillas.. Fia ringde igår vid 12 och frågade om jag skulle med till Sthlm. Och det ville jag ju. Men tåget gick 3 så det blev lite stress eftersom vi var hos pappa i Vinnersjö då :P Hehe vi hoppade såklart på fel tåg också. Vi missade det vi hade bokat, men som tur var fick vi åka med ett annat som gick 10 minuter senare.. Snällt av dem!

Josefin visste inte om att jag skulle komma heller så det var roligt att överraska henne.
När vi kom fram blev det en promenad ner på stan och lite så. Åt på favvostället i gamla stan typ; Thai/kina-buffe. Så himla gott! Vi satt och åt hur länge som helst.. (Betalar man 150 spänn vill man ju att det ska vara värt det ;P) Friterad banan med glass och sirap är favvosen.
När vi ätit klart forsatte vi våran promenad. Det var så mysigt att gå runt och bara titta och så.

När vi kom hem kom jag och Fia på att vi ville ut på krogen. Josefin skulle upp tidigt imorse så för henne blev det sängen.. Vid 12 började vi fixa iordning oss. Vid halv 2 gick vi.. Och två timmar senare hade vi fått oss en väldigt lång promenad (i pumps), hamburgare och glass, ett antal skrattanfall och blåsor under fötterna.. Men ingen utgång. Hehe ja. Men men. Vi bara ångrade oss där på vägen :P Vi hade roligt ändå. Kom i säng vid 4 nån gång..

Så det blev till att sova ganska länge imorse. Halv 10 - bra för att vara jag. Men jag hade nog kunnat sovit ännu längre om det inte var för att mamma och Rickard var så pratsugna. Mamma är alltid det på mornarna. Eller hon är alltid pratsugen, spelar ingen roll vilken tid på dygnet, men mornarna är nog värst :P.

Jaja nu börjar jag bara skriva en massa ointressant skit. Ska väcka Fia nu och äta frukost. Sen vill jag ut i SOLEN!!
Ha en bra dag allesammans! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0