Packa upp

Imorse vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om så jag gick upp. Packade ur väskan och städade igenom garderoben så ja skulle få plats med lite nytt :) Sen plockade ja undan en massa i lägenheten, de blir så lätt stökigt när man bor 2 stycken på en sån liten plats.. Åt frukost och sen kröp jag ner hos älsklingen ett tag igen innan ja gick till skolan. Kom till skolan halv 11 och fick veta då att vi inte behövde vara där förren 12. Seegt, men som tur var var jag inte ensam. Alla flicksen var också där och vi gjorde iordning ett skyltfönster inför Utställningen som vi har nu fredag-tisdag.

Åkte hem med mamma och Rickard vid halv 2. Kändes segt att bara gå omkring där och inte göra nåt.
Skönt att få komma hem när det var så fint väder. Men innan jag kom hem åkte jag och köpte klänningen som jag hittat till studenten. Tror att det blir bra, hoppas bara inte att det är många som har den. Fast det finns risk, köpte den ju i Gävle liksom.. Ääh! Ja kommer iaf vara snyggast i den så de gör inte så mycket ;) ;)

Ikväll ska systrarna mina och mor ha lite myskväll med tacos och lite så.. Var länge sen det bara var vi fyra :) Ska bli jättemysigt! Var meningen att vi skulle grilla eller nåt sånt med Magnus och Hanna men de blidde inget.

Nu ska ja ut i solen!
HejSvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0