Efterfesten

Åh va jobbigt det är att lägga in en massa bilder på efterfesten. Det tar sån himla tid.. Men nu har jag iaf lagt in bilder från både Thailand och Balen så nu dröjer det nog ett tag innan det blir några nya :P

Tittade på en film igår innan vi gick å lade oss. Den som gick på 4an. Den handlade om en autistisk pojke, jättebra var den! Fast slutet var bäst, sött.. Det var år och dar sen jag tittade på TV sist. Är ingen TV människa jag. Förstår inte hur man orkar hålla på följa en massa serier och så :P Booring, enligt mig. Hehe! Tycker det finns så mycket annat roligt man kan göra..



Som städa till exempel. Det ska jag göra nu.. Jippie :( Förstår inte hur det kan bli så sjukt skitigt i den här lilla lägenheten. Ja tror att den är på drygt 50kvadrat eller nåt sånt.. Och de känns som att vi städar jämt! Fattar inte..

Sen lite senare ska jag träffa Diva och Agnes och så ska ja köpa barrundabiljetter i skolan innan jag går till sjukhuset. Måste hänta ut mer pencilin också, tog det sista pillret nu imorse..

Nu har jag lämnat min studentklänning till farmor också så hon ska sy in den. Den var lite stor och så fanns det inga andra storlekar. Men de blir nog bra. Undra när den andra studentklänningen som jag beställde kommer?! Hehe onödigt att ha 2 kanske ;) Men ska nog skicka tillbaka den, om inte Rickards lillesyrra Ingrid skulle köpa den till sin skolavslutning.

Nu måste jag sätta igång med städningen så ja hinner klart inte Joppla kommer.. Annars får ja skäll minsann!
Ha en bra dag.. Solen skiner ju :)
HejSvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0