Krångel med VictoriasSecret

Gått bra att jobba idag.. Lite krångel på dagen bara.
Haha så himla ful ja är alltså. När jag fick lunch gick jag på stan en sväng och köpte shorst och lite så.. Och sen när jag hade typ en halvtimme kvar gick jag till Diva på VeroModa för vi skulle luncha tillsammans.. Och så kommer jag dit och ska ta upp min mat från väskan, och så har jag glömt den på Cubus. Haha! Gu va ja är glömsk :P Då det var bara att traska tillbaka det och sitta ensam där och äta..

Gu va jag trivs bra där. Alla är hur gulliga och snälla som helst. Ja har träffat 5 av de anställda; Evelina, Linda, Malin och Ola. Och en till som jag inte kommer ihåg namnet på. Iaf jättesöta människor!

Ska hoppa in i dushen nu snart tänkte jag :) Sen ska jag packa in alla kläder och så i garderoben. Har ju tagit hem allt från lägenheten i stan och ska nu ha allt hos mamma i sommar. Jobbigt att vika allt.. Men det blir nog bäst så..

Shoppade lite till idag :) En turkos klänning, likadan som den korallrosa jag ska ha på bröllopet den 12e. Och så köpte jag några nagelack och en skitfin t-shirt till Rickard. Kul att shoppa!

ÅÅh va less ja är på tullen och allt.. Ja beställde ju två bikinsar från VictoriasSecret för typ en vecka sen eller så. Det blev 700 kr tillsammans från början. Och så fick vi veta för någon dag sen att vi var tvugna att betala tull, 600 kr. Så 300 kr var måste jag och Diva betala till.. Då är jag uppe i 1000 kronor. + att ett par trosor är försenade så de kommer i början på augusti, och då måste jag betala tullen för de igen!! Åhh va ja aldrig mer ska beställa.. Och man får inte skicka tillbaka heller för det är ju på rea. tänk vad mycket skoj man hade kunnat gjort för 1500 kronor, istället för att köpa två sketna bikinisar!!!!



Amanda och Johannes på stranden vid stugan!

Jobba imorn, sen ska vi till stugan jag och Rickard. Blir där tills på lördag, för jag är ju ledig på fredag. Då kan jag ligga där och ha det skönt om det blir fint väder.. :) Jag jobbar 12-3 på lördagen och efter det är det partyyyy :D Det är jag, Agnes, Mican än så länge.. Och några fler ;)

Ha en trevlig kväll..
HejSvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0