Lyssna till ditt hjääärta..!

Jag är glad idag! Hehe jag är i och för sig glad ganska ofta men idag är jag lite gladare ;)
Vi kom precis hem till stan. Har varit ute i Hedesunda hela eftermiddagen/kvällen. Vi var hos Magda och så åkte jag och Filip en sväng till Peter och Anna också. Haha gu så jag och Filip kan sjunga duett alltså! oj oj oj! ;)


Ja annars så har väl min dag bestått av plugg, en lång lektion, lite städ och fix här hemma, några vändor ute i kylan med Dito.. Haha Dito förstår inte riktigt varför det krasar när han går. Det är ju första frosten det här för han. Haha det ska bli roligt att se när snön kommer!

Btw.. Finns det någon som möjligtvis skulle kunna anordna en matlagningskurs för min skull? Det finns ingen som är så dålig på att laga mat som mig alltså. Haha jag har verkligen ingen talang där alls. Plus att det är ju så tråkigt att laga mat!! Det är ju lite segt att man ska äta varje dag, när man ser matlagningen som en pina! Rickard skrattade åt mig igår när jag hade gjort spaghetti och köttfärssås. Jag hade nämligen kokat spaghettin lite för kort så när han skulle ta upp och smaka en så stod den liksom rätt ut. Guu så vi skrattade! Sen kom den där kommentaren "Misslyckas man med spaghetti, då är det illa!"...

Nu ska vi plugga lite båda två, dricka lite glögg och sen gå och lägga oss!
Good nigth <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0