GRATTIS ANNA PÅ 18 ÅRS DAGEN!

Hej hej hallå dagboken! ;)

Det var typ aaaslänge sen jag skrev! Det e typ för att jag har varit i storstaan. Åkt tunnelbana, hängt på Odenplaan, shoppat.. hahah. Jaja nu ska jag försöka vara lite seriös. Jag har ju varit i Stockholm sen i onsdags, kom hem i fredags natt. Och där i Sthlm har vi ju haft så mycket att göra så jag har inte alls känt för att sätta mig vid datorn och blogga. Så jag har helt enkelt inte gjort det. I lördags jobbade jag på dagen, sen åkte jag ut till Hedesunda direkt när jag slutade. Hade en supermysig kväll med Mamma och Thomas, Pappa och Maria, Mormor och Morfar, Farmor och Farfar plus alla syskon och barn och så.. Vi hade lite julfirande för Veronica (våran helgflicka). Så vi åt massa gott och hade det väldigt trevligt. Sen igår så åkte jag in til stan på förmiddagen och hämtade Rickard sen bar det av ut till Valbo för att shoppa julklappar. Sen ut till Hedesunda igen och julpyssla och mysa med familjen hemma hos mamma. Kollade på "Polarexpressen" och fick supermycket julstämning. Och den stämningen bara byggdes på när vi kom in till stan igen igår natt. För snön bara ÖSTE ner! :D Mys mys mys!!! Haha gud vad vi åker fram och tillbaka mellan Hedesunda och stan hela tiden :P Men det är ju så mysigt där ute!
Ja men det var en snabbspeedad genomgång om vad jag gjort den senaste veckan.

Nu är jag nyss hemkommen från en långpromenad ute i det underbara vädret. Jag och Dito fick även med oss Johan så det var trevligt med sällskap. Gud vad mysigt väder det är och snön som ligger så fint på träden. Boulongern var alldeles fantastisk! haha :D Nu är det dags att röja upp lite här hemma och göra det fint, sen vid 3 kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka på lite äventyr.

Några bilder från Sthlm:

 

 

 

På tåget hem:

 

 

 

"Lilla julafton" hos mammsen:

 

 

 

 

 

Oseriösa kort:

 

 

 

 

Snyggpappis:

 

 

Sötmamii:

 

 

Julpyssel:

 

 

 

Mitt fina resultat: ;)

 

 

Jag och hjärtis:

 

 

(ja vi tyckte det var skitroligt att sätta de där grejerna i ansiktet istället)

 

Det var lite bilder jag hade att bjuda på :) Jag tycker det är så himla roligt när folk lägger ut bilder så jag gör det jag med ;) nu har jag BRÅTTOM!!!!

 

Men jag vill bara tala om en sak till. Jag är så himla glad nu för tiden.. :D Det känns som att jag mår bra, superbra! Jag är LYCKLIG helt enkelt. Haha mina läsarantal kommer minska nu, men det skiter jag i. Jag har nämligen märkt att om jag skriver att jag mår dåligt eller om det är tjafs på min blogg eller så så dubblas läsarantalet, sen när jag skriver att jag mår bra, då minskar läsarna.. Är inte det sjukt? Folk läser hellre om gnäll och tjafs än lycka och glädje.. Går det bra för någon så blir man irriterad, går det dåligt njuter man.. STÖRT! Jaja men nu vet ni alla fall. Tänk positivt och försök njut av allt så kommer ni också bli världens lyckligaste precis som mig =D haha!

 

Seee ya! <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0