Diva is back in town!

Sådär då var matteprovet avklarat! Skönt att ha det gjort. Men jag vet inte hur det gick :S Antingen gick det skitbra eller så gick det åt skogen. Haha jag vet inte.. Det kändes som att det gick bra, och då brukar det ju oftas gå dåligt. Men jag gick först av alla så det kändes som att jag inte riktigt gjorde så mycket som man borde. För alla smartisar som brukar gå först satt kvar. Jaja! Vi får helt enkel vänta och se :)

Imorn är det nationella i engelska hela dagen. 8.30 - 13.30. Hmm, hur ska man orka sitta så länge? Jag hoppas att vi har någon paus emellanåt annars kommer min hjärna inte riktigt fungera på slutet av dagen.


Nu ska jag FIRA! :)


Nu är äntligen Diva hemma också :D.. Brun som tusan!! Jag tänkte lägga ut en bild på henne och mig men det finns typ bara bilder på henne och Rickard på den här datorn eftersom det alltid är jag som fotar ;) Haha. Det här är i somras på ön i vårat tält. Kommar du ihåg Diva? ;D


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag kommer ihåg! ;) ooo vad gott det såg ut. faktisk kanska söt bild. haha

2009-12-03 @ 19:45:01
Postat av: Jenna

Hello! Fick du mitt sms idag? :) Pöss

2009-12-03 @ 20:23:25
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: Jenna

Okejs, tack så mycket! :)



Ihelgen blir det en lugn och mysig helg för mig :) Ska bli härligt! Pusskram

2009-12-03 @ 21:18:09
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vill bara skriva och tacka än en gång för en av de mest underbara helger i mitt liv!!! Åhh vad jag är tacksam för mina barn!!! OCH STOLT!!! Och Åhh vad jag längtar så tillbaka till förra torsdagen i den här tiden. Då hade vi precis kommit till Er lägenhet och hade allt härligt framför oss!!! Ja Du Evelina, jag har verlkigen låtit förra helgen sjunka in och är fortfarande överväldigad och varm i hela kroppen över Ditt stora hjärta, Din fantasi och påhittighet. You are Wonderful!!!Tack snälla Du! Forsätt vara den Du är men kom ihåg att om man alltid är så generös som Du är måste man också se till att fylla på sig själv... så att inte batterierna tar slut... Var rädd om Dig Gumman! LOVE You..SO MUCH!!!!!!!!!!

2009-12-04 @ 01:04:38
Postat av: Jenna

Vilken gos-mami du har Evelina :) PUSS

2009-12-04 @ 10:10:44
URL: http://jennaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0