Cubus julbord

Åh vad roligt vi ska ha det ikväll! Halv 7 ska vi alla ses hos Ola och klockan 8 drar vi iväg till Helt Enkelt och äter där hela gänget. Julbord fast med vanlig mat :P Det blir både alla från stan och alla från Valbo så vi blir ganska många! Sen vet jag inte vad som händer? Utgång? Eller hem och lägga sig? Haha vi får se.. men nog lutar det åt utgång allt. Jag och Sandra är lite sugna iaf. Men vi får se.

Det blev ingen tripp till Hedesunda igår ändå. Det blev Church Street med Rickard och Magda istället. Åh gud så god mat det är där! Sen blev det hem och kolla på Idolfinalen. Jag tyckte det var rätt att Erik vann. Idolkvällen hade dock ganska många missar: Eriks tjej som aldrig ville gå av scenen. PINSAMMA människa! Det var hans kväll, inte hennes!! Och vad tusan hade Laila Bagge på sig? Kortkort OCH massa hål i klänningen som visar hud är INTE okej. Skulle inte satt på mig hennes klänning om jag ens fick betalt. Ok, hon har sjukt het kropp för att vara så "gammal" men ändå.. Billigt! Och miss nr 3. Jhide sa fel och sa Calles namn istället för Eriks när han skulle berätta efter vem som vann. Flera gånger också! Haha.. Men Jhide gör det bra! Det är han som gör hela Idol tycker jag!

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Dags att göra sig klar!
Ha en trevlig kväll!
Puss och Kram!



Kommentarer
Postat av: agnes

ja eller hur! eriks tjej va pinsam. usch! ville väl bara synas i tv ;) ..

och klännigen var riktigt vidrig.

!!

2009-12-12 @ 20:40:10
URL: http://agneslangerth.blogg.se/
Postat av: Mamma

Längtar efter Dig!! Och Josefin!! Det ska bli skönt med jullov och bara få vara tillsammans... Tycker det är tufft att Ni blivit stora... Love You!!! Mamsen

2009-12-14 @ 00:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0