Romeo och Julia

Nu är engelskaprov 1 avklarat! Skitsvårt, fattar inte hur det var tänkt.. Jag måste ha missat halva texten vi skulle plugga på för jag har bara sett ett kapitel om Romeo och Julia och det var på 2 sidor i boken. Det enda det stod om där var en liten kort del i historien. På provet var det 30 frågor om hela historien från början till slut så jag fattade ingenting :S Jaja vi får se hur det gick.

Nu ska jag ta en liten promenad i det fina vädret. Vi blev lediga idag från Swedbank för vi ligger så bra till :) På måndag ska vi ha en genomgång av allt vi lärt oss så här långt och på tisdag kommer en lite högre chef dit och ska berätta om allt vi måste kunna för att köra igång, och berättar om Swedbank överlag; värderingar osv. Sen börjar det lite mer på riktigt för då är de flesta utbildningarna klara (iaf de vi behöver för att kunna göra det vi ska göra än så länge). Spännande!

Imorgon ska jag till Emelie och titta på hockey och sen blir det mysparty där hela kvällen som avslutas med utgång. Shit, jag har inte varit ut sen jag fyllde år så det kommer bli roligt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0