#48







Behöver jag förklara att lillebror är den finaste och bästa lillebroren jag vet? Jag undrar om det är för att han är just lillebror som gör att allt han gör är så gulligt eller om alla tycker att han är lika söt och häftig som jag tycker?

Jag har umgåtts med min kära familj hela dagen och kvällen.. Vi stannade till i Hedesunda på hemvägen och åt lite och sov någon timme innan vi fortsatte in till stan för hockey! Sen har vi haft en helkväll ovanför church street och bara suttit och pratat och myst. Nu är jag hemma och ska försöka sova.. Är inte trött alls än men John Blund kommer väl och besöker mig snart hoppas jag. Jag hade tänkt lägga ut en del bilder från Rhodos ikväll men jag insåg när jag skulle börja att det kommer ta sin lilla tid att sortera och välja ut bilder så det får vänta tills imorgon för då har jag en ledig dag fram tills klockan 4.. Sen börjar mitt nya liv i tre månader framöver.

Jag måste bara skriva en liten rad om min snygga favoritmålvakt också.. Så himla hemskt att han är död. Stefan Liv! Jag och lillSimon hade ett litet deppsamtal idag när vi fick reda på det. Ush jag tycker det är mer och mer hemskt med döden. Det kan vara så små saker som avgör.

God natt alla fina.


Kommentarer
Postat av: mormor

Välkommen hem. Tänk att jag tycker oxå så mycket om din bror, och dig, och dina systrar, och alla mina övriga barnbarn. Att det bara kan finnas så mycket "tycka om". Kram gulljänta <3

2011-09-09 @ 22:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0