Diva

HAHA! Vi har ätit väldigt billig mat nu :P Vi har köpt 2 Frisco-burgare, 2 supreme-burgare, 2 stora läsk, en pommes och en dip för.... 75 kronor! Hon måste ha gjort något stort fel den där tjejen på MAX. Det skulle ju ha blivit typ 200 kr egentligen. Jaja, vi gnällde i alla fall inte :)

Det gick bra på jobbet idag. Det var jag, Malin (snyggmalin) och Linda (haha du är också snygg såklart) som jobbade. Väldigt trevligt var det! Kul att Malin har börjat jobba igen också, verkligen! Så nu är vi två Malin och två Evelinor där på Cubbe.

Hmm.. Jag har nog inte så mycket mer att tillägga! Nu blir det film igen. Jultemat fortsätter!! Och det gillar jag. Åh vad jag tycker om julen. Myspys!


Jag blev väldigt sugen på godis igår.. Men vi hade inget gott hemma alls och så hade vi inge money så vi kunde inte åka och köpa. Jag fick panik och kände att jag vekrligen behövde något gott. Och det blev chokladbollar tillslut. Det har gått ganska långt när jag FRIVILLIGT ställer mig och bakar. Men det var värt det ;) Och mitt lilla sockerrus fick jag också, hehe. Men nu är det dags för Diva att komma hem så jag kan ta tag i träningen på riktigt! Hehe.. Jag är inte en sån som går och tränar själv, tyvärr. Men nu är det bara en vecka kvar sen är stumpan hemma igen :) Brun och fin.. Jag vill också!!











Kommentarer
Postat av: Jenna

Men Evelina. Följ med mig och träna! :P Ikväll kanske? Puss

2009-11-25 @ 08:10:12
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Negerbollar.... =)

2009-12-01 @ 19:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0