1a advent!!

Nu är mysiga helgen i Hedesunda över. Det har varit så himla skönt att vara där ute. Samtidigt är det väldigt skönt att komma tillbaka in till stan igen :) Vi stannade till i Valbo för jag skulle köpa ett par sammetstights. haha! Jag hatade dem när de kom men nu kunde jag inte låta bli dom. Det blev ett par lila, sött sött! Hittade även två klänningar jag ville ha men min lön har ju fortfarande inte kommit! BLÄ! Men den som spar han har. ;)

Ja min helg har varit mysig i alla fall. I torsdags blev vi bara hemma hos mammsen där vi har varit hela helgen. I fredags var vi till Magda och åt pizza och sen åkte vi ju till Simon och bada badtunna. Sen igår var vi på IP och tittade på Simons match halva dagen. Sen in till Valbo där Rickard shoppade loss. Han klippte sig också så nu är han korthårig! :) Sen på kvällen så åkte vi och var hos pappa och Maria och hade det trevligt. Vi åt och pratade och tittade på Robinson och så. Sen vid 1 ringde Rickard och ville ha hämtning i stan (jippie). Men Amanda och Simon följde med så det blev ett litet nattäventyr ;)


Jag och världens bästa pappa <3

Idag har vi inte gjort så hemskt mycket. Mamma och Thomas kom hem så dagen har spenderats med dem. Jaja det var min helg!

Nu ska vi äta tomtegröt och titta på Ensam Hemma 2. Julfilmer gillas!
Imorn MÅSTE jag plugga för jag har 3 prov den här veckan: psykologi, matte och engelskanationella.

TREVLIG KVÄLL!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Vad är det för barnvakt som tar med ungen in till stan kl 1 på natten! Jag vet då vem jag aldrig ska lämna mina ungar till! :-P Haha...



Miss you sis! <3

2009-11-29 @ 22:21:27
URL: http://josefin12.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag kommer inte på psykologin idag, så du behöver inte "släpa" med mina glasögon i onödan :) Du kan ge dem till Jenna om du träffar henne eller så kan jag ta dem nästa måndag. Lycka till på provet ikväll :)

2009-11-30 @ 09:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0