Oh happy day

Åh vad jag blir glad när andra är glada! :)
Mamma och Thomas har det väldigt mysigt i stan sa hon imorse när jag pratade med henne. När jag satt på bussen på väg ut hit igår ringde mamma. De hade precis kommit in i lägenheten då. Haha och guud så hon grät. Av lycka hoppas jag ;) haha.. Sötmamii! Jag blir så glad när man kan göra saker för andra (haha jag kom på Björn Gustafsson grejen nu när jag skrev det där. När han är sådär ironisk och säger "Men det är väl kul när det går bra för andra.." haha älskar Björn) jaja... I alla fall så tycker jag att man ska försöka göra snälla saker till människor i sin omgivning. Det behöver inte vara några stora grejer utan småsaker bara. Alla blir glada då :) haha gud vilken liten nörd jag blivit.. eller jag kanske alltid har varit det? haha..

Jag gjorde i alla fall supermysigt till dom igår. Släckte ner alla lampor och tände hur mycket ljus som helst i hela lägenheten. Och så la jag ut massa rosblad över hela sängen. Superfint ;). Och så hade jag köpt badbomb från lush. Och så hade jag vikt ihop deras handdukar och lagt en ros på varje hög. Precis som på hotell, hehe. Sen var det även framdukat ost och kex och sånt och en massa exotiska frukter.
Och en till lite rolig grej är att jag har skrivit ett litet brev för varje dag (torsdag-söndag) om vad det är som gäller för just den dagen. Det är ju lite planerat det här :P Så de fick första lappen igår när de kom. Och så har de öppnat dagens lapp imorse. De har endel saker de ska göra idag och ikväll har jag bokat bord till dem på restaurang. Imorn har de nya grejer att göra men de kan jag inte skriva här utifall de läser, hehe. Hoppas ni får en mysig helg i alla fall, mamma och Thomas!! :)

Jag ska plugga idag och så ska jag umgås massor med lillvoffsen (som inte är så liten längre.. han börjar bli riktigt stor och grov). Vi har redan varit ut på två småprommar. En imorse när vi skulle lämna av Simon i skolan. Och en alldeles nyss ner till Ica för att köpa hundben. Han satt så lydigt utanför affären och väntade på mig :) Skulle aldrig lämna han utanför affären i stan men här är det ju annorlunda!  Han är alldeles glad och sprallig nu, det gillar vi!

För övrigt så mår jag väldigt bra; är glad, frisk, lycklig och allt dedär. Känns skönt! hehe.

Ikväll är det idol också. Det ska vi allt se! 
Ha en trevlig fredag!! :D 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0