Helg på landet väntar :)

Städar och fixar här hemma. Ikväll kommer mamma och Thomas hit! Och jag och Rickard + Dito åker till Hedesunda. Vi ska vara där tills på söndag och mamma och Thomas ska vara här hos oss. En liten överraskning som jag knåpat ihop! Hoppas den blir lyckad.

Skönt att vara i Hedesunda en hel helg. Bara göra ingenting har jag tänkt. (Plus plugga massor) Jag ska ju vara barnvakt åt Simon hela helgen också, men han är ju världens goaste lillkille så det blir inga problem! Det blir även skönt för Dito att få vara ute fri och springa lös. Han är allt bra mycket lyckligare ute i Hedesunda, det märker man. Men han är ju faktiskt en slö liten rackare, så är det någon hund som passar i lägenhet så är det Dito. haha..

Ha en trevlig helg. Nu ska jag fortsätta här hemma, höja mysfaktorn till TUSEN!

 

 

 

Ps! Josefin.. Du kommer väl hem i helgen? Ja men va bra då! Då ses vi ;)



Kommentarer
Postat av: Josefin

Haha! Ja jag skulle egentligen vilja, men jag blir nog tyvärr kvar ändå. :/ Vet ju hur det går med plugg och sånt när jag åker hem.. ;) Men jag ringer dig sen.. Puss!

2009-11-26 @ 14:55:10
URL: http://josefin12.blogg.se/
Postat av: Jenna

Lyckost dig att vara i Hedesunda en hel helg.. Skulle jag också vilja vara.. Kanske ska göra sådär med farbror jag också. Han får bo i min lägenhet en helg så tar jag hans hus ;) HAHA

2009-11-26 @ 15:07:59
URL: http://jennaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0