Garlic

Dagen har spenderats med Amanda.. Vi har ätit pizza, varit på stan, tittat på hemskt tv-program och sånt skoj. Träffade även Evy-Anne (min faster) på stan idag. Gu så fin hon var! Det var länge sedan jag såg henne så fin. Hon var hur fin som helst när hon var ung :)

Har ätit köttfärssås och spagetti nu ikväll. Så nu stinker det vitlök om oss här hemma, jag hade i lite för mycket :P Vi blir iaf inte förkyld! hehe.


Imorn ska jag vara med Diva. Sen på onsdag börjar jag jobba. Skönt att göra något om dagarna än bara sitta hemma. Plus att det blir skönt för Rickard att få lite ledigt. Så det blir bra det!
Nu ska vi titta på en film tror jag. Ush vad jag är sugen på godis! Tur att jag har lite twix i min lilla godislåda.. Det här med att bli nyttig borde jag verkligen ta tag i. Det är ju måndag och jag lovade.. Ok, jag struntar i twixen och äter popcorn istället. Jag lyder tandläkarens råd. Mina tänder var ju helt spräckta och mådde inte bra pga mitt "ihopbitande" på nätterna. Så jag skulle vara försiktig nu framöver. SKÄRPNING!


Btw så kan jag tjäna 400 kr ikväll.. Får se om det är värt det eller inte.. ;D Update later..

Ush vilket tråkigt inlägg det blev. HAHA!

Kommentarer
Postat av: Jenna

iiih Jag börjar också jobba på onsdag! ÄMTLIGEN!

2009-06-15 @ 20:49:01
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: Agnes

hehe jaså jag ska va med diva imorrn jag å

2009-06-15 @ 22:36:15
URL: http://agneslangerth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0