idag älskar jag musik så mycket att jag hatar den !

Jag har inte haft någon rolig vecka.. Ditos födelsedag tog kål på mig. Och efter det har det bara gått utför.
Kunde inte somna igår kväll. Jag var ut på en av mina vanliga nattjoggingturer vid 2 för att göra av med dålig energi och för att slippa få en panikattack/utbrott. Idag när jag kom till jobbet spydde jag, trodde det var magsjuka först men det var nog ett sätt för kroppen att visa att jag inte klarade av att jobba idag! Och det var skönt för jag skulle aldrig ha kunnat stått och varit glad och trevlig i kassan i 8 timmar, trots att jag är ganska bra på att fejka ett leende och säga att allt är bra med mig när någon undrar, trots att det är skit. Ledsen att jag ställde till det lite på cubus men jag har jobbat väldigt mycket de senaste 3 veckorna och ställt upp för folk hit och dit. Det är jag såklart tacksam för, men idag fixade jag helt enkelt inte att jobba och jag hoppas att de förstår.

Såå.. jag åkte hem, drog täcket över huvudet och grinade tills det inte fanns några tårar kvar. Sen pratade jag med min underbara älskade syster läänge och det kändes skönt. Vi är varandras psykologer och man känner sig alltid lite bättre till mods efteråt.. i alla fall ett tag.

Resten av dagen har jag suttit ute på balkongen i timmar och tittat på folk och ätit glass i solskenet. 2 dagar till ska jag ge mig själv till depp och egen tid men sen får det räcka. Då ska jag rycka upp mig och inse att det inte finns något att klaga över i mitt liv och att jag inte har någon som helst rätt att må så här! Men inte idag, idag ska jag fortsätta må skit och tillåta mig själv att göra det! Jag brukar alltid få panik när jag känner att en sån här depptid håller på komma över mig, men den här gången har jag försökt tillåta mig själv att må dåligt och tycka lite synd om mig själv.

Jag kommer ihåg en kommentar jag fick här på bloggen för något år sedan: "Jag vet ingen annan människa som klagar och tycker mer synd om sig själv än dig". Den satte sina spår och jag har verkligen tänkt på det och försökt att inte klaga i onödan eller deppa för mycket. Men idag skiter jag i den som skrev den och vräker ur mig allt jag kan!! JAG MÅR SKIT!!



Kommentarer
Postat av: Mirris

Man får må skit, kasta ut det bara. Det brukar kännas lite lättare då. Du får skriva precis vad du vill i din blogg, vill folk inte läsa det så behöver dom inte. Hoppas du känner dig bättre snart tjejen. Kram på dig och ta hand om dig!

2011-04-06 @ 19:35:49
URL: http://mirandaostblom.blogg.se/
Postat av: linda

Skickar lite vinnersjökramar, det kanske hjälper lite!!!Tycker du är modig som törs säga att du mår skit det är inte alla förunnat!!!KRAM KRAM

2011-04-06 @ 19:47:15
Postat av: mormor

Jag lider med dig när du är ledsen, men jag vet ju att sånt är livet. Själv är jag ledsen för att det inte blev några kycklingar i klassen äggkläckningsförsök :( Men då var det en klok elev som sa; vi ska väl gå i sexan oxå, då kan vi försöka igen.Så är det - det är aldrig kört, eller, det går flera tåg. Sånt behöver man höra MEN MAN FÅR VARA LEDSEN IBLAND; t.o.m. GRÅTA!!!!Ibland är man ju riktigt glad också:)

2011-04-09 @ 09:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0