The påsk is over

Ja nu var då hela påsken över.. :)
Den har spenderats i Hedesunda till störst del. Åkte ut i torsdags och hade mysmiddag med pappa, Maria, Josefin, Rickard och mig själv. I fredags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på dan. Haha.. Men på kvällen så blev det Häsenparty på pizzan.. Jag var där kanske en kvart, sen begav jag mig hem till mamma och var med Fille och Bella istället. Det var ganska värdelöst på pizzan, enligt mig.. Var meningen att vi skulle sova i Hedesunda den kvällen och åka in på lördagen tills jag skulle jobba.. Men vid halv 2 när Rickard var färdig på pizzan åkte vi in ändå. ÄLSKAR MITT KÖRKORT!!! :D

Jobbade mellan 12-17 på lördagen med bla. Linda :) Alltid lika trevligt att jobba då.. Det blev även lite födelsedagsparty med henne på kvällen och sedan utgång. Var på Heartbreak först, men sen drog vi vidare till Goya.. Trevlig kväll blev det!

Igår var vi på middag hos Rosie med hela Rickards pappas släkt. De är så roliga! Hehe.. Dock är jag ju inte någon jättefantast av jul/påsk/midsommar-mat. Men det blev några köttbullar och ägg iaf.. Och så fick jag ett "påskägg" som bestod av en biobiljett av Rosie. Snäll är hon :) Kvällen spenderades med pizza och sedan hos Magdalena där jag sov i soffan hela kvällen medan de andra tittade på "Gran Torino".

Idag har vi varit överallt och ingenstans typ.. :P Trevlig dag även denna..
Jag fick också reda på en rolig nyhet idag! Såna gillas!! :D


Jaa vad ska jag berätta mer om denna påsk då? Jag har väl gått upp ett antal 100 kg av allt godis och annat gott.. Har vunnit 25 kr på triss som jag fick i ett påskägg av Maria. Jag har lärt mig att bär hör till frukt-släktet.. Alltså är ett hallon en frukt (ett av de intressanta samtalsämnena på Rosies middag). Har kört i 140 km/h för första gången i mitt liv.. Men det vågar jag inte berätta för pappa för då släpper han inte iväg mig i bil mer :P "Hjälpt" Rickard att byta till sommardäck ;) Haha..

Det var väl allt jag hade att säga för tillfället...
Eller en sak till. Jag rekomenderar att ha med sig två killar hem från krogen varenda gång man varit ut i högklackat. Rickard och Filip turades om att bära mig hela vägen hem i lördags. De är mina grabbar det ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0