Påklädd dusch

Simmat en timme har jag gjort idag.. Så himla skönt när det är gjort. Man känner sig så himla hurtig, och så är liksom hela kroppen typ spänd när man har rört på sig. Inget daller alls då! ;) Me like.
Efter det blev det en liten rutt med bilen. Jag kände att jag behövde träna på att köra lite.. Hehe. Var till Rusta och köpte en vattenkokare.. Sen var jag till Dollis en sväng också. Och till Ica för att köpa mer mat.. Det blev även lite påskpynt införskaffat. Hehe. Så när jag kom hem blev det till att klä påskris med en massa färgglada fjädrar. Och upp med tuppar som vi fått av Marigt. Vi har även en liten hare som vi fått av Magdalena. Så nu är det påsk här.. :)

Rickard slutade tidigt idag.. Det är lite dåligt med jobb för dem. Tråkigt, men också roligt med sällskap :p Imorn är han också ledig. Så då blir det mysfredag med hjärtis!

Yogan idag gick bra. Det var roligare idag än förut, man känner att man börjar komma någon vart tror jag. Alltså det är ju alltid roligt, men idag var det något extra ;) Haha. Men jag blev assvettig..

Jag kan erkänna att jag brukar vara ganska dryg ibland.. Lite speciell humor har jag också. För det mesta brukar Rickard vara ganska tolerant och ignorera mig när jag är som värst, men inte idag.. Efter yogan på vägen hem gick jag tydligen över gränsen lite och fick lära mig en liten läxa.. Haha. Det slutade med en dusch med kläderna på. Hehe mycket skratt blev det ;) Fast jag blev arg också såklart, vattnet var ISkallt!!

Haha nu ska vi äta glass :D Mumma!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha oj! Vad hade du gjort för att förtjäna det?!



Och du som är så smal och fin har väl inget som dallrar?! Jag har en heeel massa :S

2009-04-03 @ 15:25:25
URL: http://trasd0ckan1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0