En digitalbox kan vara en svår uppgift, eller inte


Nu har Fia lämnat oss.. Så nu är vi ensamma jag och Joppla. Men vi har haft en väldigt trevlig dag :) Har gått på stan med Fia medan Josefin har varit i skolan. Har köpte ett par nya skor, superfina! Sen har vi suttit i Kungsträdgården läänge och ätit korv och glass. Jag gillar verkligen Stockholm! Det är skönt att bara komma bort ibland och se lite "nytt". 
Vid 4 när Josefin slutade gick vi hem och lagade mat.. Sen vet jag inte riktigt vad vi har gjort. Hehe.. Typ bara suttit och pratat.

Btw; Josefins TV har inte funkat på såå länge.. Det har varit något fel på boxern, så hon har bara haft de vanliga kanalerna (1an,2an,4an ni vet). Och idag så tyckte Josefin att jag skulle ta tag i det där. "Du är ju så teknisk, du kan ju kanske fixa det där?" Hehe jaa såklart tänkte jag. Vet ni vad felet var? Kortet i boxern satt åt fel håll.. Hur BLOND är inte min syster? Hahaha.. Åh vad vi skrattade. I flera flera veckor har hon gått och gnällt om att hon inte har några kanaler, och så är det en sån liten skitgrej som är felet.



Saknar min lilla älskling nu! :( Hehe det var ju ända sedan igår vi sågs sist..
Min Rickard är världens bästa!

Kommentarer
Postat av: filip

Nu är han bara min, mohahaha, har han berättat att vi ligger sked?;)

2009-04-28 @ 17:45:14
Postat av: Josefin

Men ursäkta! vad är det här egentligen?? Gå ut med såna här topphemligheter på bloggen gillar vi inte!! Haha... Men jag är väl kanske inte känd som att vara den smartaste heller så det var väl ingen hemlighet direkt. ;) Tur att jag har en sån "tecknisk" syster iaf.. Haha!



Men hörru, jag är väl världens bästa!? Rickard kan komma på 2:a plats. Du är mitt bästa iaf.. :) Puss

2009-04-29 @ 19:10:51
URL: http://josefin12.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0