9 dagar kvar till jul

En ny dag är här.. :)
Jag har faktiskt varit ut på en 40 minuters promenad. Skönt, men det var väldigt svårt att gå för det var så himla halt. Och så kom det fram någon utlänning som ville ha hjälp med att hitta till tågstationen. Så jag gick med han från Olearys till tågstationen.. Snällt tyckte jag. Men jag blev lite less när han skulle ha mitt nr och mail och sånt. Haha men jag fick träna på min knöckliga engelska iaf!

Jag och Rickard tittade på "Polarexpressen" igår. Det var en riktig julig söndag minsann. Frukost med julmusik, julklappsshopping, "julfika" med Magdalena och Victoria och sen julfilm innan vi gick och la oss. Haha nu är det inte långt kvar till jul och jag är så taggad. Längtar verkligen! (Men faktiskt är det tiden innan som är den bästa.)

Jag och Rickard ska iaf ha party på juldagen tror jag.. Så alla ni som känner att ni vill komma; prelimenärboka in det i era almenackor ;)

Imorn ska jag hem till Hedesunda och så ska jag och Simon ha en mysvecka igen.. Mamma och thomas är borta tills på torsdag kväll och då ska jag vara barnvakt åt Simon. Och så ska jag julstäda mammas hus :) Bra att det är snö, då har jag och Simon något att göra om dagarna!!

Kommentarer
Postat av: Agnes

Å vi skulle väl ut då, så får ja komma? :) (a) äntligen ska vi festa de va sååå sjukt längesen!!

2008-12-15 @ 15:22:48
URL: http://agneslangerth.blogg.se/
Postat av: Filip

check!

2008-12-15 @ 16:14:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0