Ointressant

Nu sitter vi och tittar på Anton Persson som spelar hockey i Canada eller nåt sånt :) Han är så duktig så! svt24.
Vi har vart och solat och nu är vi så bruna alla tre; jag, Josefin och Rickard. Eller åtminstone jag och Josefin ;) Haha!
Idag har vi bara haft en lugn dag jag och Rickis. Jag känner mig väldigt hängig och vill bli frisk tills nyår. Dum som jag är solade jag ändå. Glömde helt bort att man inte ska göra det när man är sjuk/förkyld.
En bra sak har vi gjort och det var att rensa ur hela skrubben i lägenheten. Vi har haft ett litet rum som vi bara slänger in all skit i och idag tog vi tag i det. Det är jobbt när såna saker går för långt.. Gu va jag bara skirver en massa ointressant..

Jag ska iaf återgå till mina Riesen och chipsen. För år 2009 blir inget vanligt år för mig.. Och jag vill leva så mycket som möjligt innan dess..

Föresten. Jag har såå ont i min tänder och mitt tandkött :( Men jag har vart och köpt "listerine" idag så jag hoppas att det gör susen.

Hejs!

Kommentarer
Postat av: pilla :)

du hörde att de blev ändrade planer inför nyår va ? men vi tänkte iaf äta å så hos mig innan :) då får ni gärna komma då :) å ta bussen in sen :) men hör av dig hur ni vill :)

2008-12-29 @ 21:18:07
URL: http://matilda0stblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0