:´(-:/

Ja nu är hela julen över.. Den har varit underbar! Julaftonen var såå mysig. Jag fick väldigt fina julklappar och alla blev så glada för mina som jag köpt. Jag fick iaf kläder, pengar, hårfön, plattång och lite annat smått och gott. På juldagen blev det såklart upp tidigt och gå på julotta som vanligt. Klockan 7 i Vinnersjö. Det är så fint, massa musik och sånt.. Men trött är man efter.. Fikade hos mormor och sen åkte vi hem och sov några timmar. Sen blev det mat hos Margit, GOTT!

Nu är även festen avklarad. Det blev ganska mycket folk. Hade roligt til en början men sen blev det bara lessamt :/ Alla tyckte jag överreagerade men jag håller inte riktigt med.. Men borta och glömt nu, efter en jobbig dag :(
Det var en hel del att städa också. Popcorn och chips över hela golven. Och en hel del flaskor och MASSA disk.. Nu hade jag velat haft en diskmaskin. Sen är det även någon som hällt öl på hela väggen i hallen så den är typ förstörd. Tråkigt att vissa inte kan bete sig.. Men ändå en lyckad kväll.

Nu är Rickard och köper MAX-mat. Haha idag blev en sån där onyttig dag. Choklad och popcorn till frukost, pizza till lunch och Max till middag. Jag är vrålhungrig!

Kommentarer
Postat av: Josefin

Titta min blogg! Jag har lagt ut de finaste bilderna jag hittat på oss. :) Puss

2008-12-26 @ 22:00:33
URL: http://josefin12.blogg.se/
Postat av: Filip

ursäkta, vem var det som diskade?;)

2008-12-26 @ 22:04:24
Postat av: magnus

Tack för en trevlig kväll hade det var tok trevligt.tack tack

2008-12-27 @ 00:44:28
Postat av: Evelina

Haha jo du diskade Filip.. Men tyvärr var jag tvungen att diska om endel. Du hade ju inte ens använt diskmedel ;)

2008-12-27 @ 18:05:39
Postat av: Elina

Roligt att läsa din blogg :)

2008-12-28 @ 01:01:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0