Noll självdisciplin och lite kärlek!

Nu ska ni få höra hur jag fungerar.. Man har ju självdisciplin som en 3-åring. Jag kommer hem efter några timmar på stan med bästa Musch och Johanna. Jag är lite småhungrig (sugen) men jag bestämmer mig för att jag inte ska äta någonting förrän Johan är hemma för att vi ska äta middag tillsammans då. Direkt efter att jag tänkt den tanken så kommer jag på att det är helg och är på väg till godisskålen. När jag lyfter på locket kommer jag på igen att jag inte skulle äta något förrän Johan kommer hem.. Jag plockar lite här hemma och får syn på ett mumsmums-paket. OM jag nu öppnar den så får jag isf bara äta en, för det är ju ändå typ bara luft i den. Ok jag tar en. Trycker i mig den. Blir genast sugen på en till. Går förbi den 3 ggr utan att ta någon. 4:e gången så tänker jag att det var en sjukt dum tanke jag tänkte det där med att vänta på Johan. Varför inte bara ta en till ändå om jag är sugen? Det är ju trots allt helg. Ok.. En till. Men sen får det vara nog. Äh nu har jag ju redan failat allting så varför inte bara äta fler om jag nu är sugen. Jag kommer ju vara hungrig ändå på mat när Johan kommer hem. 

Alltså tack pappa för dina "smalgener" i min uppväxt. Jag hade inte klarat mig en vecka utan dessa, det märker jag ju. Förr har jag alltid ätit precis vad jag har velat, precis när jag vill och hur mycket jag vill. Det är väl typ i år som det har börjat smygit sig på lite skuldkänslor om att det inte är så himla bra att stoppa i massa skit i kroppen hela tiden.. Plus att jag väl har fått ett litet uppvaknande med mina 10 kg plus som jag har fått av medicinerna (säkert blandat med att jag blir äldre, att jag inte rör mig lika mycket som förr osv). Så nu när jag liksom försöker att leva ett bra matliv så märker jag hur sjukt svårt det är... Men jag krigar på!

Hoppas att ni haft en bra fredag och att ni får en härlig kväll! 


Vi ska bara mysa hemma ikväll med hämtmat, ljus, godis och förmodligen en massa tv/film.. Detta är förresten det första kortet som finns på oss tillsammans! Den 14 juli är det knäppt i Öregrund på klipporna. Dagen efter åkte vi till Stenungsund på västkusten för 3 dagar på ett jättefint hotell, middagar, havsbad och massa mys. 2 veckor efter att vi träffades första gången drog vi alltså iväg på detta äventyr.. Så det gick ganska snabbt för oss redan från start. Johan har ju bott hos mig (oss är det ju nu) i ungefär 1 månad men det känns liksom så självklart allting. I really think he is the one! ❤️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0