Marshall

Jag vaknade med jordens smärta imorse.. Men nu mår jag mycket bättre. Vi kom till brors i Nybro vid 12-tiden. Idag har vi inga särskilda planer. Det blir bara mys och häng! 

Här hade vi packat in allt från bilen igår kväll.. Helt sjukt egentligen att vi i-länder kan leva såhär medan det finns många som knappt har mat för dagen. Jag tror att det är viktigt att vara ödmjuk till detta. Jag älskar att shoppa och det tänker jag absolut inte sluta med bara för att folk lider i världen, men jag är ändå tacksam över att jag har möjlighet att shoppa loss! 


Johan behövde en ny resväska till Thai och när jag hittade dessa, och det fanns en i samma modell fast i rosa, kunde vi ju inte låta bli att matcha. Så jag fick den i tidig julklapp av honom, hihi. Kolla vad snyggt med resväskan och matchande handbagaget. Jag kommer lätt ha snyggast resväska på hela Arlanda! Vi var tvungna att proppa väskorna fulla för att få hem allt vi shoppat så de är redan invigda, men om 12 dagar invigs de på riktigt!! De ska bli såå härligt att komma iväg till sol, värme, strand och mys!

Mitt bästa köp var helt klart mina nya hörlurar.. Ääälskar dom! Så sjukt fina och bra ljud. Jag har suktat efter dessa länge så igår slog jag till! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0