Bröllop!

Ja idag är det lördag och jag har tagit ledigt för det är bröllop :)
Ska bli jätteroligt faktiskt! Fast jag skulle vara nervös som tusan om jag var dom (Ida och Hasse alltså). De verkar coollugna, jag förstår inte. Hm man kanske själv skulle ta och gifta sig? Eller inte..
Aja, jag hoppas iaf att de lever lyckliga i alla sina dagar. För det ska man göra om man har gift sig, inte hålla på och skilja sig hit och dit. Det tycker jag inte om!



Soligt är det ute också, vilken tur. Det blir så mycket roligare om det är fint väder, än om det regnar.

Nästa vecka blir det lugnt på jobbet. Skulle bara jobba tisdag och torsdag men jag tog åt mig 6 timmar på lördagen också. Det är ju dubbelt ob då så man får betalt för 12 timmar. Det är bra och det kunde jag inte tacka nej till! :)
Därermot kunde det bli mer jobb om jag ville för det är lite extra mycket att göra nästa vecka.. Så vi får se. Blir det fint väder vill jag nog vara hemma och bli lite brun :)

Bröllopet börjar 3 i Årsunda men vi ska dit lite tidigare.. Så vi skulle åka vid halv 2 tror jag..
Måste nästan börja duscha och göra sig klar om man ska hinna ;) Haha!

Just ja, har jag sagt att min rosaprickiga Victoria´s Secret-bikini har kommit? Det har den iaf och den var faktiskt jättesöt. Har även fått trosorna till den lila men inte överdelen, den kommer i slutet på juli/ i början på augusti.. 

Ha en trevlig helg!
Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0