Var ett tag sedan

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev. Aneldningen till det är att jag har väldigt mycket annat att göra.. Känns inte som att jag har något liv längre.. Åker hemifrån 9 på morgonen och kommer hem 9 på kvällen.. Jobbar väldigt mycket.. Skönt att det blir lite lugnare nästa vecka.

Men idag har jag faktiskt varit ledig. Åkte in med Rickard till stan och så åkte jag till Diva. Kom dit vid 7 typ så jag gick och la mig med henne och så sov vi till 9 ungefär :) Gjorde inget speciellt på på förmiddagen, tittade på nåt sex and the city avsnitt och åt värsta goa frukosten :P Sen lite senare åkte jag Diva och Gittan ut och plockade en massa smultron.. Det blev faktiskt en del.. Haha ja trevligt hade vi. Sen åkte vi ut till havet och hade lite picknick :) Riktigt mys faktiskt!

När vi kom hem badade vi i poolen (28 grader, asskönt :)) Och sen åkte jag hem till Hedesunda. Har nyss vart och grattat Margit som fyllde 65 idag. Helt underbart god mat var det..



Jag och Alice i lördags, med våra fejkstämplar
.
Åhh jag vill bort härifrån. Vill verkligen göra något annat än bara vara i Hedesunda/Gävle hela dagarna. Alltid samma samma! Kanske att det blir Au Pair nu ändå.. Eller kanske till Johanna.. Får se hur det blir. Är bara så himla less..

Jobb imorn; 10-19.30.
Jobb fredag: 10-19.30.
Bröllop lördag.
Ledig Söndag.

HejSvejs!

Kommentarer
Postat av: alice

jag åt av allt som gick att äta av :D

2008-07-13 @ 01:49:16
URL: http://alicesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0